Pokaż wyniki od 61 do 70 z 280

Wątek: Sigma kalibruje AF w obiektywach

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82 Zobacz posta
    cena sigmy jest (od niedawna) najwyzsza ale i optycznie to szklo jest daleko przez innymi w stawce.. jedynie af pomine milczeniem ;-)

Skoro jest tak daleko przed innymi, to nie pomijaj af !!! Przy obecnej cenie " szału nie ma ". Nie twierdzę, że to jest złe szkło, ale ceny jakie woła sobie Sigma nie zachęcają do zakupu.

raczysz chyba zartowac .. 50'tka 1,4 canona ma byc lepsza mechanicznie - no prosze, litosci

Nie miałem na myśli 50-tki Canona lecz tą na literkę N z AF-S, a tu już jest bardzo dobrze Nie znam 50 tki Canona i wierzę koledze na słowo

mialem to "rasowe" szklo i po podpieciu sigmy od razu je sprzedalem (pomimo ze to byl dobry egzemplarz).. jesli poprawia ten nieszczesny af to IMHO ten canon nie bedzie godzien stac na polce obok (jak go nazwales) "kundelka"
    Rozumiem Twoje uznanie dla tego szkła, ale NIE ZA TĄ KASĘ !!! zresztą to chyba najlepsze szkiełko jakie Sigma wypuściła, z resztą nie jest już tak "różowo" . Dalej uważam że lepszym wyborem są szkła systemowe a nie zamienniki !!! No ale jeden woli córkę a drugi teściową
    Miałem kilka obiektywów Sigmy i zawsze "coś" było nie tak, stąd moje podejście do tego tematu. Nie zarabiam na fotografii dlatego nie stać mnie na wyrzucanie pieniędzy w błoto.
    Ostatnio edytowane przez cresky ; 14-03-2009 o 17:46

Uprawnienia umieszczania postów