Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Plener na Spitsbergenie w 2006

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

I na koniec jeszcze sie okaze ze lepiej mi wychodzi klepanie w klawiature niz robienie zdjec

Uzależniony Awatar CYNIG
    Miasto
    Łaziska Górne

Domyślnie

Podsumowujac nijako temat wyprawy, zapraszam do zerkniecia na moja strone do zerkniecia na zdjecia z wyprawy. Pokazalem troche fauny i flory oraz krajobrazy z otoczenia Polskiej Stacji Naukowej w Hornsundzie
    pozdrawiam
    CYNIG
    www.rsi.com.pl/~sp9nvy

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Norwegia i Szwecja rewelacyjne! Woda w tych fiordach taka spokojna ze az "slychac" te cisze w Twoich fotkach.

Renifer tylko moglby byc mniej obciety na dupie ale swiatleko w tej fotce jest miodzio.

Spitsbergen tez super. Niezla pustynia. Przypomina mi to Islandie ktora odwiedzilem w grudniu wiec swiatlo mialem duuuzo gorsze co niestety widac na moich fotkach. Tobie sie udalo pokazac te pustynie lepiej. To mi sie podoba.

Fauna i flora to nie moja dzialka. Choc to jest bardzo dobre.

Ogolnie bardzo udane zdjecia!

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no Panowie nawet nie wiem co napisac... moze tylko wiecej zdjec poprosze tekst super wyprawa super ale przydalo by sie nacieszyc bardziej oczy - ok nie zauwazylem linku do galerii juz ciesze oczy

GRATULACJE
    Ostatnio edytowane przez Dilbercik ; 27-07-2006 o 11:57
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów