I na koniec jeszcze sie okaze ze lepiej mi wychodzi klepanie w klawiature niz robienie zdjec![]()
I na koniec jeszcze sie okaze ze lepiej mi wychodzi klepanie w klawiature niz robienie zdjec![]()
Podsumowujac nijako temat wyprawy, zapraszam do zerkniecia na moja strone do zerkniecia na zdjecia z wyprawy. Pokazalem troche fauny i flory oraz krajobrazy z otoczenia Polskiej Stacji Naukowej w Hornsundzie
pozdrawiam
CYNIG
www.rsi.com.pl/~sp9nvy
Norwegia i Szwecja rewelacyjne! Woda w tych fiordach taka spokojna ze az "slychac" te cisze w Twoich fotkach.
Renifer tylko moglby byc mniej obciety na dupie ale swiatleko w tej fotce jest miodzio.
Spitsbergen tez super. Niezla pustynia. Przypomina mi to Islandie ktora odwiedzilem w grudniu wiec swiatlo mialem duuuzo gorsze co niestety widac na moich fotkach. Tobie sie udalo pokazac te pustynie lepiej. To mi sie podoba.
Fauna i flora to nie moja dzialka. Choc to jest bardzo dobre.
Ogolnie bardzo udane zdjecia!
no Panowie nawet nie wiem co napisac... moze tylko wiecej zdjec poproszetekst super wyprawa super ale przydalo by sie nacieszyc bardziej oczy
- ok nie zauwazylem linku do galerii
juz ciesze oczy
GRATULACJE
Ostatnio edytowane przez Dilbercik ; 27-07-2006 o 11:57
Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L