Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 75

Wątek: www.snajper.net (snajper allegrowy) - czy korzystacie??

Bywalec Awatar czarny1999
    Miasto
    Leicester

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dfq Zobacz posta
    Chyba ci sie cos pomyliło z handlem na bazarze pod halą targową .
    Na aukcji końcową cene ustalają kupujący. No chyba ze ustawisz oferte na "kup teraz" - ale to jest sprzedaz a nie aukcja.

A wypisując teksty o cwaniactwie obrazasz ludzi. W końcu jest to instrument legalny, dostępny dla każdego.

tez mam takie zdanie.... ze snajpera kozystam od przeszlo dwoch lat i przez ten okres nie zdazylo mi sie przegrac aukcji - o ile cena nie przekroczyla zalozonego przezmne maximum. pozwala mi to zaoszczedzic mase pieniedzy i czasu i trafia poprostu w moje potrzeby. polecam
    swoja droga dogadywanie sprzedazy poza eBayem, czy Allegro - to chyba wlasnie wypacza idee licytacji (do ktorej wlasnie stworzone sa te serwisy) bardziej niz snip/'er
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez czarny1999 ; 08-04-2009 o 03:12

Bywalec Awatar Voith
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Ja korzystam ze snip.pl - dlaczego ? Dlatego ze pozwala mi to na oszczedzanie - ujawniając sie kilka godzin przed koncem aukcji jestem narażony na sztuczne podbijanie ceny przez kolege czy znajomego - i nie mowcie i ze tak nie jest bo 3/4 aukcji jest tak ustawianych. A tak nie ujawniam sie i kupuje po mozliwie najniższej cenie.
    Mniej sprzętu, więcej talentu.

Domyślnie

Witam
    Używanie snajpera niestety JEST SPRZECZNE z regulaminem allegro. Oto punkt z regulaminu:

2.13.Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać swojego Konta innym osobom, z wyjątkiem przypadków udostępnienia Konta Firmowego osobom należycie umocowanym przez Użytkownika do działania w jego imieniu. Użytkownik powinien zachować w tajemnicy hasło do Konta. Konta są niezbywalne.

Niniejszym przekazując swoje hasło i login snajperowi narusza się co nieco ten regulamin. No chyba że ma ktoś konto firmowe i "należycie umocuje"...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fabrykant Zobacz posta
    Witam
    Używanie snajpera niestety JEST SPRZECZNE z regulaminem allegro. Oto punkt z regulaminu:

2.13.Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać swojego Konta innym osobom, z wyjątkiem przypadków udostępnienia Konta Firmowego osobom należycie umocowanym przez Użytkownika do działania w jego imieniu. Użytkownik powinien zachować w tajemnicy hasło do Konta. Konta są niezbywalne.

Niniejszym przekazując swoje hasło i login snajperowi narusza się co nieco ten regulamin. No chyba że ma ktoś konto firmowe i "należycie umocuje"...
    Znaczy snajper jest osobą?
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Witam

2.13.Użytkownikowi nie wolno korzystać z Kont innych Użytkowników oraz udostępniać swojego Konta innym osobom,
    Dysponujesz jakimś oficjalnym stanowiskiem allegro w tej sprawie?

Ludzie korzystają ze snajpera czy się komuś to podoba czy nie. Jeśli się to komuś nie podoba to proponuję nie korzystać z allegro. Innego sposobu nie widzę.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Ludzie korzystają ze snajpera czy się komuś to podoba czy nie. Jeśli się to komuś nie podoba to proponuję nie korzystać z allegro. Innego sposobu nie widzę.
    sposób jest przeciez banalnie prosty:
    http://www.snip.pl/pl/help/32
    http://www.snajper.net/no-snip.php
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt Zobacz posta
    Nawet nie wiedziałem o tym
    Jeśli jest taka metoda to nie rozumiem w czym problem. Jeśli ktoś nie chce aby kupujący korzystał ze snipa to zawsze może to zastosować.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Jeśli jest taka metoda to nie rozumiem w czym problem.
    w tym, że sprzedawcy chcieliby jednocześnie "zjeść ciasteczko i dalej mieć ciasteczko" :-)

tzn. chcieliby zablokować, tak by kupujący w ostatnich chwilach aukcji gorączkowo się przelicytowywali i w ten sposób cena szła w górę; ale z drugiej strony żal im zablokować, bo mogą stracić potencjalnych klientów :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Początki nałogu Awatar MariuszM
    Miasto
    Warszawa/Ursynów

Domyślnie

To nie tak. Na snajpera też się trzeba zalogować, więc działasz na swoim koncie, a nie innej osoby. I na swoim - a nie kogoś - wpisujesz login i hasło do allegro.
    Biegam, bo lubię

Coś już napisał

Domyślnie

Polecam snajperka !!!

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów