Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Fotografia czarno biała - co na początek?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

U mnie najdrożej wychodzi woda destylowana, 1,5l na każde wołanie to bagatela 2zl no i przy dużych rozcienczeniach czasem łącznie 2h z życiorysu, ale czego się nie robi dla ładnych półtonów :-)

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez an_zak Zobacz posta
    U mnie najdrożej wychodzi woda destylowana, 1,5l na każde wołanie to bagatela 2zl no i przy dużych rozcienczeniach czasem łącznie 2h z życiorysu, ale czego się nie robi dla ładnych półtonów :-)
    Używasz destylowanej czy demoralizowanej?
    Bańka 5l tej drugiej kosztuje średnio 4 - 5 zł. Ale warto znaleźć stały punkt, gdzie będzie z tej samej rozlewni i sprawdzona. Czasami taka woda śmierdzi albo ma w bonusie maleńkie paprochy które potem są na skanach (a cholernie trudno je wypłukać, nawet kranówą z mirasolem)
    Nie wiem gdzie można kupić destylowaną.

Początki nałogu Awatar an_zak
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    Używasz destylowanej czy demoralizowanej?
    Bańka 5l tej drugiej kosztuje średnio 4 - 5 zł. Ale warto znaleźć stały punkt, gdzie będzie z tej samej rozlewni i sprawdzona. Czasami taka woda śmierdzi albo ma w bonusie maleńkie paprochy które potem są na skanach (a cholernie trudno je wypłukać, nawet kranówą z mirasolem)
    Nie wiem gdzie można kupić destylowaną.
    Demoralizowana, ja się zaopatruje w sklepie motoryzacyjnym Produktu o nazwie "woda destylowana" dawno nie widziałem, ale jakoś nazwa mi się zakorzenila :-)

Uprawnienia umieszczania postów