Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Jaki kompakt w cenie do 1000 zł ?

Zeke
    Guest

Domyślnie

Skoro nie masz konkretnych preferencji, to może Canon Powershot G5, używany? Jasny obiektyw, mało szumów, obracany ekran LCD - a na przyszłość tryb RAW i Av/Tv/M. Nie ma stabilizacji, ale za to ma jasny i dobry obiektyw.

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Jak masz pieniądze to bierz S3 IS. JAk nie to A 530 albo jakis jego młodszy odpowiednik. Naprawdę kawał fajnego i prostego kompakta. Zdecydowanie polecam!!!!

belmondo_pikny
    Guest

Domyślnie

wlasnie zastanawialem sie nad a530, z tego co slyszalem wiele roznych opini,dobrych i zlych, ale ogladalem sie za jego mlodszymi bracmi no i wyczytalem, ze nie maja tych samych funkcji manualnych co ten model, takze nie wiem ;]

Bywalec
    Miasto
    Solec Kujawski

Domyślnie

Za S3 zapłacisz więcej niż 1000, ale dostaniesz za to solidny kompakt o wielu możliwościach i dobrej relacji możliwość/cena. Ja nie sprzedawałbym mojego zestawu, gdyby nie przesiadka na lustro.
    ---------------
    Don_Pedro_123
    ---------------

belmondo_pikny
    Guest

Domyślnie

niestety, ale nie stac mnie na wiekszy wydatek, o chetnie bym zainwestowal w cos lepszego.. ale coz.. zycie.. takze musze ogladac sie za aparatami zgodnymi z moimi mozliwosciami finansowymi..ehh

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Kolego poprosił mnie żebym znalazł mu aparat za około 800 złotych (+/- 100 złotych). I ma to być aparat, który raczej "sam robi" zdjęcia. Czy te co są tu wymienione nadadzą się? Może coś z konkurencji?

Zablokowany

Domyślnie

Jeśli chodzi o zacnego kompakta to polecam z czystym sumieniem G3, G5 canona oraz 717 i 828 sonego. Dobre maszynki. Sprawdzone w praktyce, nie teoretycznie.

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Ale mi chodzi o coś nowego, a z tych wymienionych nic nowego nie mogę znaleźć.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    Kolego poprosił mnie żebym znalazł mu aparat za około 800 złotych (+/- 100 złotych). I ma to być aparat, który raczej "sam robi" zdjęcia. Czy te co są tu wymienione nadadzą się? Może coś z konkurencji?
    Mysle ze bedzie zadowolony z Canon PowerShot A720 IS - cena okolo 800 PLN http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/225801. Mialem kiedys okazje pobawic sie nim i zaskoczyla mnie szybkosc dzialania AF oraz krotki czas wlaczania sie aparatu - jak na kompakt. Zdjecia robi ladne, filmy tez niczego sobie.

hadzio
    Guest

Domyślnie

www.amazon.com -> Canon S5 IS - 339 USD (850 PLN).

Hadzio

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów