Doskonały nie jest. Canon nie potrafił w nim jeszcze zminiaturyzować matrycy do rozmiarów APS-c jak w innych modelach i u konkurencji. Dopiero najnowszy 1D Mark III ma już nieco mniejszą matrycę, choć to ciągle jeszcze nie to![]()
Doskonały nie jest. Canon nie potrafił w nim jeszcze zminiaturyzować matrycy do rozmiarów APS-c jak w innych modelach i u konkurencji. Dopiero najnowszy 1D Mark III ma już nieco mniejszą matrycę, choć to ciągle jeszcze nie to![]()
5DMKII
Nie wiem co dla Ciebie jest ważne w fotografii, bo o tym nie napisałeś?
Jednakże pomimo powyższego mojego pytania, Twoje uważam za czysto retoryczne - odpowiedź pewnie już znasz patrząc na cenę (3-4x wiekszą), wypowiedzi forumowiczów o tym aparacie oraz patrząc na to ile osób już go ma.
No, chyba, że nie czytałeś forum.
Co do mojej opini o tym aparacie to ją znajdziesz w mojej stopce - bo go mam.
Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3
Szybkosc,celnosc,jakosc.Poki co na 1Ds mnie nie stac.
,,Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi"
Albert Einstein
400D,Canon17-40/4 L,Canon100/2.8 macro,Tamron28-75/2.8,Canon75-300/4-5.6III,Sandisk ExtremeIII 8Gb,VelbonDV7000,Tamrac Expedition4
Amen![]()
nie jest doskonaly trzba do niego najdrozsz szkla podlaczycdokup sobie tokine 12-24 i sigme 30 1,4 i ciesz sie no jeszcze doloz 85 1,8
![]()
chyba raczej Sikme12-24 ale ciemna jak...
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje