Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: Problem z gripem...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Podepne się do tematu:
    Kupilem nowego oryginalnego gripa do 20D - numer seryjny wiekszy niz 9600 i mam problem. Na oryginalnej baterii wszystko działa jak powinno ale na zamienniku po kilku fotach aparat sie wyłącza. Przy dwoch bateriach (zamiennik jako druga bateria) wszystko ok. Wysylac do serwisu?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomK Zobacz posta
    Wysylac do serwisu?
    Jesli juz to zmien zamiennik.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

jesli to jest wina po stronie zamiennika to kupie drugi oryginal ale... kupel ostatnio pozyczal ode mnie aparat i na jego oryginale tez sie wylaczal aparat....
    jutro pozycze od kogos innego oryginalna baterie i jeszcze to sprawdze... jak bedzie sie rozlaczal to wysle do serwisu...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomK Zobacz posta
    jesli to jest wina po stronie zamiennika to kupie drugi oryginal ale... kupel ostatnio pozyczal ode mnie aparat i na jego oryginale tez sie wylaczal aparat....
    Jesli na twoim jednym oryginale w gripie dziala OK, na innym oryginale w gripie nie dziala OK to rzeczywiscie moze byc cos z przewodzeniem w gripie - za duzy opor cos stawia alboco.
    Niby grip sie kupuje po to by uzywac w nim dwoch baterii ale takie uszkodzenie mogloby oznaczac ze ttakie dwie baterie posluza znacznie krocej niz powinny (u mnie ponad 1000 fotek, wszystkie 6 zamiennikow smiga czy to w parach czy pojedynczo, oryginala juz z rok nie wsadzalem do aparatu/gripa).

Uprawnienia umieszczania postów