Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 85

Wątek: Problem z gripem...

Uzależniony

Domyślnie

Pomysł ze skórą wypróbuję jeszcze dzisiaj. Ta szpara powstaje(właśnie wyczaiłem) z powodu tych dwóch cypelków wystających z dołu body. Mogli to dograć inaczej, np. robiąc w gripie takie same otworki. Nic by nie odstawało. Niektórzy inżynierowie to zwykłe ziutki bez wyobraźni.
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Dopiero zaczyna Awatar PiK70

Domyślnie

Miałem to samo grip poprostu się rozleciał ale wymienili na nowy Inter Foto(widać że sporo maja tych wymian )

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

No już po kłopocie ... przysłali mi nowy także nie ma co narzekać

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jezu, już sobie wyobrażam taką sytuację, że zamiennik mi pęka i cały sprzęt leci na ziemie, a ja mam nadal w ręce zamiennik

Bywalec
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Informacja Bonku5 spowodowała, że sprawdziłem swojego do 350D z Delty, tak jak Biperek, kupionego na początku marca, ale wszystko działa - również "pionowy spust" i śruba regulacyjna; jest też szczelina pomiędzy aparatem i gripem - może spróbuję ze skórą. W każdym razie: trzeba reklamować; tym bardziej, że sumienie masz czyste - niczego sam nie sknociłeś. A sprzedawcy na pewno zależy na opinii i w końcu to nie jego wyrób, tylko towar.

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

A teraz to już zrobiła się żenada.. A jeszcze wczoraj pisałem, że po kłopocie Założyłem gripa fociłem elegancko a tu po jakimś czasie znów odłącza zasilanie, taki sam objaw jak ostatnio ... Odkręciłem patrze ale tym razem śrubki się nie urwały tylko poluzowały. Mam już tego dość piszę jutro do kolesia żeby mi kase oddał a ja mu tego całego gripa odsyłam. Bo raczej nie chce żeby pewnego dnia spadło mi wszystko na beton.
    Tragedia co za szmelc sprzedają!! Ciekawe czy będą problemy...

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamiski Zobacz posta
    Informacja Bonku5 spowodowała, że sprawdziłem swojego do 350D z Delty, tak jak Biperek, kupionego na początku marca, ale wszystko działa - również "pionowy spust" i śruba regulacyjna; jest też szczelina pomiędzy aparatem i gripem - może spróbuję ze skórą. W każdym razie: trzeba reklamować; tym bardziej, że sumienie masz czyste - niczego sam nie sknociłeś. A sprzedawcy na pewno zależy na opinii i w końcu to nie jego wyrób, tylko towar.
    Dobra gość powiedział że mi odda kasę. Taraz mam pytanie do ciebie, gdzie kupiłeś swojego gripa? Jeśli mówisz że jest ok to może ja bym tam kupił.

Uzależniony

Domyślnie

Ja Ci radze poczekać trochę, dozbierać różnicę bo oryginała. Będziesz na pewno zadowolony, a Twój sprzęt bezpieczny. Tanie jest drogie, sam się już dwa razy o tym przekonałeś.
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bingant Zobacz posta
    Ja Ci radze poczekać trochę, dozbierać różnicę bo oryginała. Będziesz na pewno zadowolony, a Twój sprzęt bezpieczny. Tanie jest drogie, sam się już dwa razy o tym przekonałeś.
    Popieram. Wykosztowałem się na oryginała i przyznam, że nie wiem o czym piszecie. Wszystko hula i buczy bez zabijania owiec na skórę do podkładek Dozbieraj i kup - nie będziesz się zastanawiał czy aparat nie wyląduje na ziemi jak ustawisz go na statywie, bo jakiś "inzynier" nie potrafił porządnie zaprojektować plastikowej zabawki.

Uzależniony Awatar RomanS
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    Dobra gość powiedział że mi odda kasę. Taraz mam pytanie do ciebie, gdzie kupiłeś swojego gripa? Jeśli mówisz że jest ok to może ja bym tam kupił.
    Wlasnie ja tez nie rozumie takiego postepowania. Jak mozna wydac pare tys. zł na aparat+obiektywy, apotem oszczedzac pareset zł na dodatkach narazajac wczesniejsze wydatki. Troche wyobrazni.:-) Wiem ze kupienie oryginalu wcale nie gwarantuje jego niezawodnosc ale jest ona wieksza, a i z gwarancja wszystko inaczej wyglada.

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów