Widziałam taką ikonkę w Mój Komputer u znajomej ale u mnie się nic takiego nie pojawia![]()
Widziałam taką ikonkę w Mój Komputer u znajomej ale u mnie się nic takiego nie pojawia![]()
mam aparat:
Canon Powershot A 450
i nie znam sie na tym:
http://allegro.pl/item369709864_stre..._cyfrowek.html
czy taka karta bedzie dobra?
Dziekuje
Z tego co wyczytałem na stronie obsługuję karty SD, więc odpowiedź brzmi : tak.
dzieki
a takie pytanko jeszcze, taka karte kupie taniej w jakims normalnym sklepie z takimi rzeczami? czy oplaca sie na Allegro? bo jak tak patrze, przesylka drozsza niz karta];
Jakie robić zdjęcia? w jakim formacie, bo jest np. W, L, .....ja robię chyba te największe tyle,że potem nie mogę wkleic je na nasza-klasa.Jakie robic zdjęcia by potem też bez problemu wywołać? Po co tyle jest tam formatów?
rób największe jakie są możliwe - zmniejszyć zdjęcie bez straty jakości zawsze możesz, powiększyć już się nie da - a do zmniejszania użyj jakiegoś programu graficznego.
Co do formatów - zależnie od wielkości zdjęcia zmienia się także ilość miejsca jakie zajmuje - im gorsza jakość tym więcej zdjęć na karcie, ale tym mniejsza odbitka
40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...
studioad.pl - projektowanie stron internetowych
serwery www bez limitów