Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Canon A450

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie Canon A450

Witam,
    czy ktoś może miał, ma ten aparat?
    Potrzebuje kupić aparat dla moich rodziców, którzy robią zdjęcia na "P", i praktycznie same wakacyjne - nie wakacyjne ja im robie lustrem . Aparacik ma być prosty w obsłudze, mały, z dużym ekranem. Jakość zdjęć dobra, żeby AF sie nie mylił (oczywiście w granicach rozsądku), poręczny, a co najważniejsze nie drogi.

Pomyślałem o A450 = w MM 399zł

Co wy na to

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie a 450 tylko Tesciom pod choinke kupilismy A540 - powiem tak. Baaaaaaaaaaaaajka. Tesciowa pstryka na takim Zielonum kwadraciku (auto) i zdjecia sa nienaganne. Jedyne ustaienie jakie zmienia ot na KAMERKE jak chce filmik zrobic. Co dalej w oprogramowaniu zrobilem tak ze jak podlaczy aparacik od kompa to zrzuci zdjecia i wyczysci karte. Jest niuesamowicie zadowolona. Z 450 tez bedziesz zadowolony (tu masz linka do 410tki http://www.dcresource.com/reviews/ca...ew/index.shtml troche starszy model ale jak zobaczysz zle nie jest. Opcja wymien kolor - niezly bajer)
    Ostatnio edytowane przez mor_feusz ; 11-05-2007 o 15:37

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Bardzo dziękuje za pomoc
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

jakbys nie dojrzal to masz tutaj galerie (jest tam link ale do tej stronki trzeba sie przyzwyczaic) http://www.dcresource.com/reviews/ca.../gallery.shtml

wamnok
    Guest

Domyślnie

Kupilem sobie Canona PowerShot A450 i muszę powiedzieć, że jestem z niego zadowolony. Jeśli ktoś się orientuje niech powie jaką maksymalnie on obsłuży kartę? Aktualnie mam SD 1GB ale jeśli zechcę kupić większą to wolę wiedzieć czy będzie ją widział.

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

A naprawdę potrzebujesz większą kartę? Przy max. wielkości zdjęć wchodzi ci na nią coś kolo 650 (napewno cos powyżej 600). Nakręcane filmy ograniczone są do 1 gb.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wamnok Zobacz posta
    Kupilem sobie Canona PowerShot A450 i muszę powiedzieć, że jestem z niego zadowolony. Jeśli ktoś się orientuje niech powie jaką maksymalnie on obsłuży kartę? Aktualnie mam SD 1GB ale jeśli zechcę kupić większą to wolę wiedzieć czy będzie ją widział.
    Nie wiem ale tez mam 1GB wlozona (jak narazie starcza) sprawdz manyuala - tam o ile sie nie myle jest napisane co i jak

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Limanowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wamnok Zobacz posta

ja mam a430 gdziesz czytalem ze obsluguje do 1 gb a smiga mi na 2 wiec nie wiem czemu tak bylo napisane napewno zadziala na wiekszych

rafal.michalski
    Guest

Domyślnie

Sam mam analogową lustrzankę EOS 300, ale dla żony kupiłem Canona A450. Proponuję od razu w tym aparacie przestawić kompresję plików (ze średniej na minimalną) - poprawi to obraz.

dramu
    Guest

Domyślnie Canon A450

jestem bardzo początkujacym uzytkownikiem aparatu Canon A450 . Zrobiłam kilka zdjęc i chciałabym je przerzucić do komputera ale w instrukcji mam napisane że muszę mieć Win XP a ja aktualnie mam Win 98 . Czy można jakoś to przeszkoczyć?;-)

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów