Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Unikać videostrady

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

No chyba, że tak Niestety WiFi to jest najmocniejsza strona tego sprzętu... w ogóle nie ma on mocnych stron, oprócz ceny Ja używam bo wziąłem jak mi się stary spalił podczas burzy i jakoś mi sie nie chce go oddawać... przynajmniej podczas następnej burzy to będzie problem TPsy nie mój
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Początki nałogu Awatar Arek_O

Domyślnie

Batalii w skrócie ciąg dalszy. Dostałem info od pana na infolinii technicznej, że naprawione i mam sprawdzić czy działa. Sprawdzam - nie działa. Dzwonie drugi raz. Inny technik zdziwiony mówi, że nie może działać, bo nie ma w systemie informacji, że ktoś cokolwiek naprawił. Twierdzi, że napisze ponaglenie, ale żebym nie liczył, że ktoś przed poniedziałkiem się tym zajmie (na jakiegoś szczerego trafiłem). Dzwonię z reklamacją na 9393, Pani mnie informuje, że reklamacje na Multipakiety są na numerze 0-801-321-123. Dzwonię tam, a tam mi mówią, że oni reklamacji nie przyjmują, bo reklamacje to na 9393.... Jaja... Może nie oddam jeszcze tego Liveboxa i poczekam co jeszcze usłyszę i sprawdzę ile im to zajmie...

Pozdrawiam,
    Arek

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dusza eksperymentatora się w Tobie odezwała?

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop Zobacz posta
    a ja ucieklem do Netii i sobie chwale. Byl co prawda problem przez 2 tygodnie ale teraz smiga az milo
    Tak naprawdę, to rachunki płacisz dla Netii, łącze masz na sprzącie TPSA.

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hyzop Zobacz posta
    Tak naprawdę, to rachunki płacisz dla Netii, łącze masz na sprzącie TPSA.
    no nie do konca. Jest punk styku od ktorego idzie to juz w srodowisku netii. Czyli jest kawalek tpsa i kawalek netii. A i z rachunkami tez nie jest do konca tak ze place tylko netii. Zeby miec net w netii trzeba miec linie tpsa za ktora trzeba placic.

Początki nałogu Awatar Arek_O

Domyślnie

Historii ciąg dalszy. Jeszcze w piątek dodzwoniłem się na 9393 i złożyłem kolejną reklamację. Trafiłem na jakąś rozsądną osobę, która solidaryzowała się ze mną w oburzeniu i miała jeszcze dzisiaj sprawę przekazać szefostwu. Chyba coś zrobiła, bo wieczorem zadzwonił telefon i stwierdzili, że na poniedziałek rano na 10 mogą przysłać do mnie technika. Trochę się zdziwiłem, bo po co u mnie w domu technik? Połączenie komputer - Livebox jest, Livebox sygnalizuje połączenie z internetem, więc problem raczej na centrali. Ale się zgodziłem.

Dzisiaj rano około 9 dzwonię, żeby się upewnić, że technik będzie. Pan na infolinii zdziwiony mówi, że technik nie miał być u mnie tylko na centrali, bo tam jest problem. No ale właśnie ma od niego informację, że moja centrala jest przeciążona i dlatego u mnie net nie działa. Mają ją odciążyć, albo przełączyć mnie na inną... Mam dzwonić dzisiaj wieczorem, albo jutro rano.

Arek

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

moze zadziała... z DT trwało u mnie tydzien wiec cierpliwosci...

a skoro masz wolna chwile od neta to weź zesz wreszcie troche eLek na warsztat bo społeczeństwo czeka
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów