"Znajoma obiecała mi, że za parę miesięcy będzie wracać do Polski z NY i przywiezie ze sobą sprzęt do Polski."
czy to wymaga kommentu .... za pare miesiecy hehe sytuacja moze byc diametralnie inna.
"Znajoma obiecała mi, że za parę miesięcy będzie wracać do Polski z NY i przywiezie ze sobą sprzęt do Polski."
czy to wymaga kommentu .... za pare miesiecy hehe sytuacja moze byc diametralnie inna.
Wraca w lipcu, czy przez ten czas rynek się diametralnie zmieni? Moim zdaniem obiektywy nie będą tańsze (ile mogłyby spaść, kilka dolarów, optyka nie tanieje w tak krótkim czasie), a body takie jak 20D ile może spaść, co najwyżej symbolicznie (patrząc ile używane 10D chodzą). Cały czas mnie używany 20D kusi, ale obiecuję następny post będzie krótki i konkretne pytania.
Pozdrawiam
Uwazam podobnie.
Poza tym lepiej wziasc (IMHO) gorszy korpus a lepsze szkla - ja nie moglem sobie sensownie uzasadnic przeznaczenia pieniedzy ze wyzszy model korpusu i wolalem roznice przeznaczyc na szkla a caly czas robie na 350D. Przy okazji mam w plecaku nowego 400D ktory przywoze dla kumpla z US i jest to calkiem przyjemny aparat...