4. i 5. najlepsze. Jednak 4 wydaje mi, się że to jednak makro, a 5 trochę krzywe, szkoda.
4. i 5. najlepsze. Jednak 4 wydaje mi, się że to jednak makro, a 5 trochę krzywe, szkoda.
1. płytka luksferowa lub ozdobna podłogowa (widzę fugę???)
2. falowana płytka do krojenia frytek np.
3. siatka metalowa rzucona w trawę
4. rączka od prysznica
5. palnik gazowy?
ojj ale mam wyobraźnię głosowałam na 5
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
palnik gazowy - podoba mi sie skojarzenie![]()
canis_lupus mial racje - klatka schodowa/kodygnacyjna![]()
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
Ujawniamy się?
ja jestem za (a nawet przeciw)
moj byl/jest palnik gazowy i rzeczywiscie jest to klatka schodowa/kondygnacyjna, wrecz hol u mnie w robocie. srednica tego co widac to kole 30m a psztykalem szerokim kontem.
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
Moje jest zdjęcie numer 4. Przedstawia stołek knajpiany ze stali nierdzewnej z reklamówkę Heinekena. Zdjęcie robione podczas deszczu.
Niech zatem bedzie, tydzien po sondzie (a sonda docelowo tyle ma trwac) wiec mozna sie ujawnic raczejmoja jest 3. Canis_lupus dobrze trafil ze to moje zdjecie, ale nie powiedzial dokladnie co. fotokor1 mnie zdziwil: otoz faktycznie to jest siatka ogrodzeniowa z jakiegos starego plotu rzucona w trawe. Robiona Sigma 70-300 ale z wylaczonym macro, nawet nie podchodzilem na minimalny dystans 1,5m i dlatego nie bylo to takie trudne zgadnac
![]()