A nie prościej napisać, że warunki konkursu nie zostały 'doprecyzowane' i teraz je dokładnie ustalić? - np. każdy kto wkleił więcej niż jedno zdjęcie, ma teraz jedno wybrać, a resztę usunąć... hmm? Co Wy na to? Mi to nie przeszkadza...
Przecież każdy może sobie edytować własne posty, więc - co za problem? Dać czas na 'oczyszczenie' do końca trwania konkursu i po sprawie
A może dać limit np. '3' i, że ma to być pewna opowiedziana historia pokazująca miasto i jego charakter? Sposobów przedstawienia tematu jest tyle ile użytkowników...
Zwykle jak jest konkurs, to jest okres na 'zadawanie oficjalnych pytań' w związku z tematem / terminem / warunkami formalnymi. Ja śledziłem w miarę wątek i nie znalazłem info o tym, że ma być jedno zdjęcie.
Hazan - jeśli można Cię prosić - sprecyzuj warunki - każdemu będzie wygodniej i lepiej jak będzie wiedział co można a czego nie - szczególnie jeśli chodzi o ilość - czy usuwać, czy zostawiać. Z góry dziękuję!
BTW: jak dla mnie przeskalowanie zdjęć do np. 640x480 jest bardzo rozsądną sprawą (takie się wygodnie przegląda na forum) - wiem, że było pisane, że mają być oryginały, ale może po prostu umieszczać link do oryginałów, a mniejsze dać w postach?...