Pokaż wyniki od 1 do 10 z 113

Wątek: Co powiecie na szybki konkurs?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Calliactis
    Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

A nie prościej napisać, że warunki konkursu nie zostały 'doprecyzowane' i teraz je dokładnie ustalić? - np. każdy kto wkleił więcej niż jedno zdjęcie, ma teraz jedno wybrać, a resztę usunąć... hmm? Co Wy na to? Mi to nie przeszkadza...
    Przecież każdy może sobie edytować własne posty, więc - co za problem? Dać czas na 'oczyszczenie' do końca trwania konkursu i po sprawie

A może dać limit np. '3' i, że ma to być pewna opowiedziana historia pokazująca miasto i jego charakter? Sposobów przedstawienia tematu jest tyle ile użytkowników...

Zwykle jak jest konkurs, to jest okres na 'zadawanie oficjalnych pytań' w związku z tematem / terminem / warunkami formalnymi. Ja śledziłem w miarę wątek i nie znalazłem info o tym, że ma być jedno zdjęcie.

Hazan - jeśli można Cię prosić - sprecyzuj warunki - każdemu będzie wygodniej i lepiej jak będzie wiedział co można a czego nie - szczególnie jeśli chodzi o ilość - czy usuwać, czy zostawiać. Z góry dziękuję!

BTW: jak dla mnie przeskalowanie zdjęć do np. 640x480 jest bardzo rozsądną sprawą (takie się wygodnie przegląda na forum) - wiem, że było pisane, że mają być oryginały, ale może po prostu umieszczać link do oryginałów, a mniejsze dać w postach?...
    Ostatnio edytowane przez Calliactis ; 25-05-2007 o 17:14
    5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
    rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calliactis Zobacz posta
    Ja śledziłem w miarę wątek i nie znalazłem info o tym, że ma być jedno zdjęcie.
    Takie rzeczy sa chyba oczywiste? Zazwyczaj do konkursow zglasza sie jedno zdjecie. Jaki sens ma zglaszanie wielu? Trzeba isc na jakosc a nie ilosc

Początki nałogu Awatar Calliactis
    Miasto
    Kraków / Nowy Sącz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Takie rzeczy sa chyba oczywiste? Zazwyczaj do konkursow zglasza sie jedno zdjecie. Jaki sens ma zglaszanie wielu? Trzeba isc na jakosc a nie ilosc
    Bardzo często zgłasza się serie zdjęć. W przypadku tematu 'moje miasto' seria zdjęć może być jak najbardziej wskazana. Na konkursy typu 'moje miasto Kraków' - można było składać zarówno pojedyncze jak i serie.

Możemy się w traktować serie zdjęć jako 'jedność' i oceniać je ciut inaczej niż pojedyncze.
    5D mkII | 17-40 f4L | 24-70 f2.8L | 85mm f1.8 USM | 580EX II | 430 EXII |
    rozdarty pomiędzy architekturą a fotografią...

Uprawnienia umieszczania postów