Pokaż wyniki od 1 do 10 z 113

Wątek: Co powiecie na szybki konkurs?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Wrzucajcie po jednym zdjeciu. To nie fotoblog!

Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 27-05-2007 o 02:05

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    Hehe, wczoraj w tamtym wątku podobny post zamieściłem. Tylko ktoś wyrzucił - no przyznać się kto!? No Tomasz1972 przyznaj się!
    BTW, kolesie przeginają. Pewnie w związku z nagrodą. To może ja wrzuce moje 2GB? A nóż któreś wygra

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    BTW, kolesie przeginają. Pewnie w związku z nagrodą. To może ja wrzuce moje 2GB? A nóż któreś wygra
    Rozwiazanie jest proste. Osoby wystawiaajce wiecej fotek niz jedna beda dyskwalifikowane a co za tym idzie mamy wieksze szanse

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

To samo chciałem napisać, ale obawiałem się bojkotu

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Na samym początku sprawdziłem czy jest mowa o ilości, nie było, więc dałem serie. W każdym konkursie, nawet szkolnym z tego co pamiętam, zawsze jest podana ilość zdjęć jaką można czy trzeba dać,
    Faktycznie miałem obawy czy nie daje za dużo, ale biorąc pod uwagę, że to foty z telefonu komórkowego i temat konkursu ... i tu powinienem wkleić wszystko co napisał Calliactis.

Oczywiście jak najbardziej mogę wykasować i zostawić jedno zdjęcie. nie widzę w tym żadnego problemu(tylko jeden malutki,które?:wink: ). Po prostu nie lubię jak muszę się tłumaczyć z niedopełnienia pkt. regulaminu którego nie ma. A może powinienem sie tu powołać na ostatnie stwierdzenie w regulaminie:"Warunki konkursu jak i zasady nie podlegają dyskusji i negocjacjom"?

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta

(wczesniej powyższy napis był napisany największą możliwą czcionką)

Nie jestem ślepy (zakładam, że większość osób piszących na forum również nie jest, szczególnie na forum fotograficznym). Wystarczy kulturalnie dopisać jeden pkt regulaminu i o tym poinformować.

Tak więc czekam na decyzje Hazana :-) .

Bywalec Awatar Rafał32
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A moim zdaniem jak ktoś wrzuci 10fotek to przesada.Inaczej jak ktoś ma dylemat ta fotka czy ta.Jego zdaniem pierwsza jest lepsza a może jury uzna ,że druga.Wiec czemu nie zamiesćić 2 albo 3....
    Ciekawe że na początku konkursu nie było za bardzo chętnych ale jak Hazan dopisał o co idzie to się posypało.
    Aparat Foto

Uprawnienia umieszczania postów