Zdecydownie w to wchodze. Ja i mój stary siemens z aparatem 0,3 mpx. Ale będzie ubaw hahahahaa.
Zdecydownie w to wchodze. Ja i mój stary siemens z aparatem 0,3 mpx. Ale będzie ubaw hahahahaa.
a można więcej niż jedną fotę!?
aha i z tymi bez exiffow to bym
polemizował bo jakos za dobrej jakości mi sie wydaja...:>
Ostatnio edytowane przez szymcik ; 20-05-2007 o 17:25
Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500
Exif z komory do foty z 5D mozna podrzucic![]()
...
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
na
http://canon-board.info/showpost.php...0&postcount=11
koleżanka [miemam że aga] uchwytciła UFO!
patrz prawy górny róg - czarna plamkaxD
szybko z tym do sterfy 11![]()
konkurs fajny bo nietypowy. wczoraj na spontanie pstryknąłem kilka fot i voila.![]()
ja nie mam kabelkaMoże skasowac exif, strzelic fotke -6ev odpowiedno rozjaśnić i ewentualnie jakby było za mało szumów to doszumić, pomniejszyć i podrobić exif. Ewentualnie jeszcze coś popsuć i bedzie :-P . Tak czy siak myślę, że skoro nie mam możliwości to mogę być jurorem "PełnĄ GębĄ:grin: "
Jeżeli na św. Prota jest słońce lub słota, to na św. Hieronima jest pogoda albo ni ma ;-)
[SIGPIC][/SIGPIC]
A czy zdjęcie można obrócić np. z kadru poziomego na pionowy?(żadnej edycji w programach graficznych)
Moja komóra niestety tego nie robi i wszystkie kadry portretowe wyświetlane są w orientacji poziomej.
30D; EF-S 18-55; EF 50 1.8, EF 24-70L, EF 300 4 IS L, Speedlite 580EX II
Moje zdjęcia: www.fotograba.net