Ja rowniez jestem chetny na komplet![]()
Ja rowniez jestem chetny na komplet![]()
Mniej sprzętu, więcej talentu.
Moze by utworzyc liste chetnych, na razie bez wplat i zobaczyc ilu sie uzbiera?
A ja powoli juz zaczynam myslec o tym, ze przesylka do mnie zaginela![]()
Canon DSLR i "L"ki
Nie zaginela napewno.. chyba ze do wiekszosci zaginely. Ja tez na moja czekam i czekam. Juz nwet prosilem zeby bez tych lancuszkow wyslac jesli nie dotarly.. tydzien minal i dalej nic. mimo obietnicy.
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
Jak to jest mieć rację... 8) :-DA najzabawniejsze jest to, że nie ważne jak długo będziemy teraz czekać na te kolejne 2, 5, 10 osób... i tak zaraz po zamknięciu formularza i złożeniu zamówienia pojawią się pierwsi do kolejnej tury. Takie forumowe prawo Murphy'ego
Ciekawe czy miałem rację?Nie ważne ile razy i jaką czcionką napisano, że to już ostatnia tura - i tak będzie następna.![]()
Pozdrowienia i podziękowania dla Diodaka.
Mój komplet przyszedł tak punktualnie, że aż ciężko to opisać.
Smycz i ID naprawdę fajne... tak fajne, że aż zaraźliwe ;-)
Moim zdaniem to juz lekka przesada z tym oczekiwaniem na przesylke, moze jakies konkretne informacje kto jeszcze pozostal do wyslania bo sytuacja robi sie nieciekawa.
|EOS Canon 1D MKIII | Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG | Sigma 70-200mm/f2.8 | Canon 50/f1.8 | Sigma 12-24mm/f4.6-5.6 DG| YN-622 |580EXII |
Mniej wiecej od polowy sierpnia trwa proces wysylania identyfikatorow wiec to juz conajmniej trzy tygodnie oczekiwania na przesylke. Moje obawy zwiazane sa wlasnie z takimi informacjami ze duza czesc ludzi juz otrzymala przesylki a nie ma jak zweryfikowac tego czy paczka juz zostala wyslana czy zaginela czy nie zostala wyslana. Przypominam tez ze to nie prezent lecz cos za co kazdy z nas zaplacil.
|EOS Canon 1D MKIII | Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG | Sigma 70-200mm/f2.8 | Canon 50/f1.8 | Sigma 12-24mm/f4.6-5.6 DG| YN-622 |580EXII |
A jest jeszcze szansa na smycz i identyfikator ??
EOS 5DmkII|C 70-200mm f/2.8|C 50mm f/1.4 |C 17-40mm f/4 Lowepro Stealth Reporter D400AW | 2x Speedlite 430 & 580 EX www.fotograf-i-a.pl
Do mnie dzisiaj dotarlo. Wielkie dzieki Diodak. Wszystko wyglada bardzo ladnie. Dwustronny ID, solidna smyczka z dodatkowym podpieciem na komorke. Do id mozna sobie fajne malutkie foto dokleic jak ktos lubi. Poniewaz zamowilem 2, na jednym wyprubuje. Zobaczymy jak bedzie wygladac![]()
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje