Czy nie czas juz sie niecierpliwic? Juz dawno przesylki powinny dotrzec do adresatow.
Czy nie czas juz sie niecierpliwic? Juz dawno przesylki powinny dotrzec do adresatow.
|EOS Canon 1D MKIII | Sigma 24-70mm f/2.8 EX DG | Sigma 70-200mm/f2.8 | Canon 50/f1.8 | Sigma 12-24mm/f4.6-5.6 DG| YN-622 |580EXII |
No ja wlasnie jakos nie dostalem i zaczynam sie powoli martwic...
Witam!
Czy do mnie by sie jeszcze nie znalazła jedna smycz canon.board.info jestem chetny do kupienia. czekam na info
Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
No niestety nie bardzo. O ostatnie sztuki to ludzie się tutaj prawie zabijali.
system EOS
Widzę, że nie jestem tutaj sam... Paczki nie dostałem do dziś, mimo że moje ID nie było na liście wadliwych
Dla porównania paczka z drugiego końca polski wysłana PP w poniedziałek już zdążyła dojść ;o
Przepraszam koleżanki i koledzy, ale tej drugiej partii nie wysłałem jeszcze. Jestem w trakcie remontu od rana do wieczora kucie ścian, żyję na kartonach i folii malarskiej
. Miałem nadzieję że poprawione IDki wrócą szybko i wszystko wyślę razem ale nie chcę przeciągać i wyślę to co mam do końca tygodnia. Uwierzcie nie da się szybko nadać takiej liczby kopert gdzie każdą trzeba podawać oklejać, ważyć itd. Wszystkie przesyłki są polecony i nie zginą. Jeśli ktoś zmienia w ciągu tego tygodnia adres zameiszkania/przeprowadza się to proszę pilnie o PW.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
mam nadzieje, ze warto przezyc takie katorgie i tak długie czekanie na te ID![]()
Warto, warto...Dobra jakość Id (prawie jak dowód) no i nie raz Ci pozwolą fotografować nie sprawdzając ID
![]()