tylko nikt, cię nie będzie informował, ze jest kolejna tura.. odwiedzaj forum regularnie i sprawdzaj.. ;-) z tego co mi wiadomo to obecna tura idzie/poszła/przeszła rekordowo szybko![]()
tylko nikt, cię nie będzie informował, ze jest kolejna tura.. odwiedzaj forum regularnie i sprawdzaj.. ;-) z tego co mi wiadomo to obecna tura idzie/poszła/przeszła rekordowo szybko![]()
oki mam tylko nadzieje ze jakis post sie pojawi :-) a na forum bede zagladal dosc czesto pozdrawiam serdecznie:-)
"Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)
Diodak, kiedy można się spodziewać ID w domu?
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
może i dobre ale odpowiedzi już były![]()
Zakładając że zamówienie zostało wysłane do drukarni 22 czerwca doliczamy 3 tygodnie i wychodzą nam okolice 14 lipca . nie wiem czy do tego jest liczony jeszcze transport kurierem więc plus 1 lub 2 dni.
Dalej rozparcelowanie tego , adresowanie do wszystkich po kolei , wycieczka na pocztę i nadawanie tego wszystkiego (mnie by sie nie chciało)
i w końcu oczekiwnanie aż listonosz zapuka do naszych drzwi.
czyli tak szacując lekko w strone wersji bardziej pesymistycznej to to będzie data około 20 lipca![]()
Ostatnio edytowane przez Makudonarudo ; 26-06-2007 o 00:10
Moze jakies info z gory jak sie sprawy tocza![]()
Canon EOS 5D + Canon 400D + Canon EF 17-40/4L + Canon EF 35/2 + Canon EF 50/1.4 + Canon EF 85/1.8 USM + Canon EF 70-300/4-5.6 IS + Canon Speedlite 580EX + Sandisk Extreme III 20GB + Lowepro Stealth Reporter D200AW
Galeria Thunder | ...Konica-Minolta D5D, Sony A100...
Ktoś tu jest niecierpliwy i nie będę wskazywał palcem kto
Ja myśle że jak już paczka dojdzie do Diodaka to poinformuje nas o tym.
Jeden "plenerek" mi minął do przetestowania tego plasticzku , ale kolejny we wrześniu![]()
Z nieznanych mi przyczyn nie doszedł mój mail z zamówieniem do drukarni. Musiałem go wysłać jeszcze raz dlatego będzie opóźnienie około tygodnia.
Jak plakietki przyjdą to pakuję od razu do kopert i na pocztę, dam info na forum, jeszcze trochę cierpliwości i tak tym razem jest szybko.
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Wysyłaj maile z potwierdzeniem odbioru w tak ważnych sprawacha My czekamy dalej na swoje gadżety
![]()
no dalej .. kiedy będą ID ?
bo już sie niecierpliwie![]()