Nie zamykałem listy bo ciągle nie ma zapłaconych 100 sztuk. Czekam na wpłaty od:
bartoszsowa - 16.40 zł
Bonczar - 34.20 zł
lukimy - 14.20 zł
matiax - 14.20 zł
sylwinka16 - 16.40 zł
Jeśli ktoś niesłusznie znalazł się na liście bo już zapłacił to proszę o PW z datą wykonania przelewu... będe szukał. W rozpoczynającym się tygodniu chciałbym zamknąć listę i żeby zapominalscy zdążyli się obudzić bo zamówienie prawdopodobnie w piątek powędruje do drukarni. Od tej daty liczymy 3 tygodnie na wykonanie, smyczki leżą u mnie więc przynajmniej z nimi nie będzie opóźnienia.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 16-06-2007 o 14:54
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
No i jak tam się mają sprawy? Jest piątek, formularz nadal działa (wczoraj chyba jeszcze się ktoś nawet dopisał). Czyżby kroiło się odroczenie zakończenia? Kto jeszcze nie wpłacił.. przyznawać się, ludzie tu na smyczki i ID czekają![]()
no czekamy, czekamy na ID![]()
czy gdzieś jest dostępna lista zamówionych ID, bo do mnie na maila też nie ptafiło potwierdzenie wpłaty
chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF![]()
![]()
:rolleyes:
Potwierdzeń wpłaty nie ma , są tylko potwierdzenia "niewpłaty"![]()
Ogólnie, to właśnie czekamy na jakieś podsumowanie itd. chyba, że nadal nie ma setki![]()
w czwartek wypełniłem formularz a dziś zapłaciłem.... jak myslicie? dostane Id.?? :P POzdrawiam![]()
Dostaniesz
Teraz czekamy na ZAPŁACONE 100 ID
Jak już tyle będzie to wtedy będą ostrzeżenia i koniec tury.
A potem jak ktoś przypomni sobie że nie zapłacił to jego problempoczeka sobie na kolejna turę.
Wypełniłem formularz na identyfikator jako 110-ty. Przelałem należność. Mam nadzieję, że się załapię.