Strona 67 z 68 PierwszyPierwszy ... 175765666768 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 661 do 670 z 671

Wątek: Identyfikatory i smycze - OSTATNIA tura - tylko 50 smyczy dostepne...

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Swarzędz

Domyślnie

Niektorzy nie widzą - nie czytają wcześniejszych postów
    no to brawa dla nich.... przez to, że im się nawet nie chce zerknąć kilka postów wcześniej zaśmiecają niepotrzebnie wątek takimi akcjami, albo pytaniami na które już nie raz i nie dwa padła odpowiedź...
    Ale jak nie znajdą odpowiedzi to poszukają i znajdą
    szczerze wątpię
    Ostatnio edytowane przez Roger_Sway ; 10-04-2008 o 11:22

Domyślnie

Witajcie!
    Pojawiły się pytania przesłane na priva odnoście wyglądu smyczy i identyfikatorów.
    Wyjaśniam:
    Wszystko będzie tak, jak w poprzedniej turze. Zadruk obustronny, ze zdjęciem "jedynki", nickiem z forum, numerem na forum także zakodowanym w postaci kodu paskowego, z imieniem i nazwiskiem. Większość opowiada się za smyczą
    img100.imageshack.us/img100/9...nuj0014jc6.jpg
    z klamrą metalową i karabińczykiem.
    Pojawiły się prośby o wysyłkę listem zwykłym priorytetowym. W formularzu zamówień (do którego dzisiaj dam linka) będzie można wybrać rodzaj przesyłki.
    Jako, że mało się znamy i niektórzy z Was mogą mieć wątpliwości co do mojej uczciwości proponuję wybrać osobę, która spotka się ze mną w Rybniku. Możemy się spotkać w moim miejscu zamieszkania, pracy, gdziekolwiek. Osoba ta otrzyma numery telefonów. Nie chciabym ich jednak dawać na forum, bo boję się trochę, że jak się nie daj Boże, rozdzwonicie, to nie zrobię już niczego innego :-). Jest Was ponad setka chętnych :-)
    Wszystkie szczegóły zamówienia pojawią się w tym wątku dzisiaj tak około godziny 23-24, bądź najpóźniej w dniu jutrzejszym o tej samej porze.
    Pozdrawiam

dreamline
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez temp Zobacz posta
    Od siebie dodam, że z pewnością są takie osoby jak ja, które nie biorą udziału w tej dyskusji, czekając na ostateczne ustalenia, a złożą zamówienia na gotową ofertę/projekt. Sygnalizuję, że to może realnie zwiększyć ostateczną ilość zamówień.
    dokładnie. ja także czekam na konkrety. od dawna jestem stałym bywalcem forum, zaglądam tu w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytania, czasem aby oglądnąć jakieś fotki. rejestracji dokonałem jednak dopiero dziś z nadzieją że cała ta akcja w końcu zakończy się powodzeniem

Bywalec Awatar CFR
    Miasto
    lazurowe wybrzeze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Zadruk obustronny, ze zdjęciem "jedynki", nickiem z forum, numerem na forum także zakodowanym w postaci kodu paskowego, z imieniem i nazwiskiem.
    Rozumiem, ze w momencie zamawiania nalezy wyslac do Ciebie maila/PM (mail chyba praktyczniejszy) z tytulem np. Smycz Canon Board gdzie w tresci podajemy imie i nazwisko, nick oraz numer na forum. Moze podaj wzorzec maila, ulatwi Ci to segregacje.

PZDR

Domyślnie

Bardzo dziękuję za chęć pomocy! To miłe. Wszystko już mam poukładane. Myślę, że dzisiaj przeczytacie co, gdzie, jak należy robić i gdzie wysyłać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    W formularzu zamówień (do którego dzisiaj dam linka) będzie można wybrać rodzaj przesyłki....
    Wszystkie szczegóły zamówienia pojawią się w tym wątku dzisiaj tak około godziny 23-24, bądź najpóźniej w dniu jutrzejszym o tej samej porze.
    Ludu czytaj posty!!!
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Bywalec Awatar CFR
    Miasto
    lazurowe wybrzeze

Domyślnie

Przestan sie irytowac, kazdy ma swoj czas na czytanie wielu watkow oraz sledzenie innych for, zakupy przez internet, przelewy bankowe wiec ... mozna co nieco pominac. Lepiej niech to bedzie szczegol niz blad gdzie dostanie sie po kieszeni.
    BTW, "Ludu czytaj posty!!!", uwaga wnoszaca dobre i pozytywne wibracje Tresc merytoryczna zrozumiala ale forma a la spam :/

PZDR

PS. Sorry za oftop, ale jakos tak mnie naszlo

Domyślnie

Wiecie co? Tak mi na myśl przyszło, czy na identyfikatorach zostawić zdjęcie "jedynki" z 24-70 czy może tę partię identyfikatorów odróżnić i przedstawić "jedynkę" w tej samej pozie tylko z 85 1.2, zachowując jednak ogólny wizerunek identyfiatorów?
    http://img511.imageshack.us/my.php?image=1ds85mmrc5.jpg
    Będziemy mieli lepsze szkło ;-)))) Dobra, dobra... tylko nie dyskutować, które lepsze
    EDIT
    BĘDZIEMY ŚWIATLEJSI!!! :-) ;-)
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 10-04-2008 o 16:13

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Wiecie co? Tak mi na myśl przyszło, czy na identyfikatorach zostawić zdjęcie "jedynki" z 24-70 czy może tę partię identyfikatorów odróżnić i przedstawić "jedynkę" w tej samej pozie tylko z 85 1.2, zachowując jednak ogólny wizerunek identyfiatorów?
    Zostawić jak było

Domyślnie

No to czekamy na konkrety i wkońcu zakończy się sprawe :]

Strona 67 z 68 PierwszyPierwszy ... 175765666768 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów