Strona 64 z 68 PierwszyPierwszy ... 14546263646566 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 631 do 640 z 671

Wątek: Identyfikatory i smycze - OSTATNIA tura - tylko 50 smyczy dostepne...

Domyślnie

Ja też myślę, że chyba nr 1 będzie najlepszy - w końcu na smyczy są 3 kolorki
    40D + Tamron 17-50/2,8 + Sigma 70-300/4,5-5,6 + C50/1,8II + 550ex + duuuużo planów i mało pieniędzy...

studioad.pl - projektowanie stron internetowych
    serwery www bez limitów

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Proponuję po umieszczeniu zdjęć zrobić ankietę, trudno, demokracja jest...
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Domyślnie

Czy metal czy plastik? Od Was zależy. Dobrze, że pytacie. Przynajmniej później nie będzie rozczarowań. Klamra metalowa jest ciut droższa. Tak około 3 zł. Uaktualnię wycenę i prześlę zdjęcia. Ale z Was klienci... Ufff :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez poss Zobacz posta
    Ja też myślę, że chyba nr 1 będzie najlepszy - w końcu na smyczy są 3 kolorki
    Ja was serdecznie przepraszam. W trzeciej tkanej o podwójnej gęstości są także trzy kolorki. Wybaczcie! Kolory i wygląd identyczne z tym co widać w poście 446 na zdjęciu. Tylko przez mój pośpiech tyle błędów. :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Też jestem za ankietą. Chciałbym, żeby wszystko było w porządku. Nie chciałbym być wytykany później palcem. Znamy się tylko z forum, ale chciałbym tu móc jeszcze zaglądać. ;-)
    EDIT
    I nie wybierajcie już. Poczekajcie chociaż na zdjęcia :-)
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 09-04-2008 o 12:24 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Czekamy niecierpliwie
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

Niom czekamy

Loading in progress...

Pozdrawiam

Domyślnie

Poniżej link do zeskanowanej przykładowej smyczy:

http://img100.imageshack.us/img100/9...nuj0014jc6.jpg

To jest opcja C) czyli smycz wykonana w technice podwójnej gestosci (3 kolory) o szerokości 1,6cm naszywana na taśme miękką o szerokości 2cm:

Nie będzie w tej smyczy linki na telefon i karabińczyk będzie lepszy. Chodzi tutaj o wygląd smyczy. Myślę, że się spodoba. Jeżeli będziecie chcieli więcej zdjęć, to za niedługo prześlę.
    Aha, dopłata do metalowej klamry zamiast plastikowej - 2,00 zł
    Za niedługo uaktualnię ofertę.
    Proszę o oceny.

Edit
    Celowo wybrałem kolorystykę smyczy.
    Edit
    Jeżeli się spodoba to wykonam próbę tkaną i podrzucę komuś niezainteresowanemu smyczą na forum, np. modowi. Albo wyznaczcie kogoś. Obojętnie
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Taśma jednostronna pojedynczej gęstości naszyta na taśmę miękką
    http://img228.imageshack.us/img228/7...nuj0015oi6.jpg
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 09-04-2008 o 16:36 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

sama smycza pozytywnie bardzo, mamy jakis wybor karabinczykow aluminiowych czy tylko taki jest dostepny? Z doswiadczenia wiem ze do rewelacyjnych to on nie nalezy :P

Domyślnie

Macie wybór karabińczyków, ale wierzcie mi na słowo, że wybiorę dobry. Tylko nie każcie mi dawać zdjęć z karabińczykami, bo zanim wybierzecie smycz, karabińczyk, potem klamrę to wieki miną. :-) No chyba, że się uprzecie :-)

Domyślnie

Nie no tylko pytam :P W kazdym razie cos solidniejszego niz to na zdjeciu

Strona 64 z 68 PierwszyPierwszy ... 14546263646566 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów