Profilaktycznie, rowniez pisze sie wstepnie na omawiane akcesoria, majac nadzieje ze cala akcja nie pojdzie w slady poprzedniej edycji![]()
Profilaktycznie, rowniez pisze sie wstepnie na omawiane akcesoria, majac nadzieje ze cala akcja nie pojdzie w slady poprzedniej edycji![]()
"C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”
ja tez tez!
ID i smycz
nie wiem po co mi bo pewnie nie bede uzywac publicznie ale fajnie poczuc sie członkiem![]()
Jak by się coś ruszało... czy to na ramieniu czy na czole...to ja teżbym się pisał na 1,5 kompletu (jeśli się da... 1 id i 2 smyczki, a jak nie to na 2)
Wstępny zaznaczam wstępny! szacunkowy koszt kompletu (personalizowany ID + smycz) ok. 10 zł netto. Są to szacunkowe koszty bez wysyłki. W najbliższych dniach będę miał info od drugiego producenta. Być może będzie trochę drożej ale można będzie zamówić mniejszą ilość szt, bo obecnie jest to 250 szt. Szczerze mówiąc póki co organizacyjnie tego nie widzę.
Ponawiam pytanie czy można od kogoś zdobyć wzór tego ID i smyczy, bo jeśli to się nie uda to cała sprawa się przedłuży i to znacznie. Moja małżonka może zrobić je od nowa ale po pierwsze to trochę potrwa, po drugie nie będą identyczne. Oczywiście projekt pokażę do zatwierdzenia
.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 14-03-2008 o 03:00
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wstepna lista na ID + smycz by Kolekcjoner:
1. wojkij - 4 komplety
2.
3.
...
Jesli chodzi o sprawy organizacyjne to system zamawiania z poprzedniej edycji chyba dalej dziala, mozna by go uzyc jesli Kuchatek nie ma nic przeciwko.
Projekt id to raczej nie problem, wystarczy dobry skan, gorzej ze smycza wiec jesli ktos ma tel do diodaka to moglby sie pochwalic na pw![]()
Ostatnio edytowane przez wojkij ; 14-03-2008 o 03:39
postaram się dziś wieczorem podziałać ze zdjęciami i załączę je tutaj![]()
40D,12-24, 18-55, 50 f/1,8; 24-105 f/4 IS, 70-200 f/4, 430EX
tez poprosze ID + Smycz
Canon EOS R5 /// RF 24-104 f4 L /// EF 16-35 f4 L /// RF 100-500 f4.5-7.1 L /// EF 50 f1.8 /// EF 50 f1.2 L
może sam Hazan dysponuje wzorcami w odpowiednim formacie?
Ja jeden komplet już mam ale być może byłbym skłonny do drugiego
Ale dam znać w późniejszym terminie.
W sumie to można by wrzucić jakiś formularzyk na internet.