To ja też się piszę na komplecik (ID+smycz), mam nadzieję, że temat powróci![]()
To ja też się piszę na komplecik (ID+smycz), mam nadzieję, że temat powróci![]()
5D gripped, Canon 5, lampka 430 EX, Canon 35L, Canon 50 1.4, Canon 85 1.8, Canon 16-35/2,8L MK II, Canon 70-200/2.8L, TC Kenko 2x, kilka szkiełek analogowych, dużo chęci i notorycznie mało czasu...
to tylko 1 %...
Diodak jakiś czas temu zapisywał chętnych na ID, ludziska powpłacali kasę i czekają, a temat jakoś ucichł...
Próbowałem napisać do niego na PW ale ma zapchaną skrzynkę![]()
Ostatnio edytowane przez Roger_Sway ; 22-02-2008 o 10:47
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Ja wpłaciłem i cierpliwie czekam![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Też chciałbym się dołączyć, co prawda na mail nie otrzymałem odpowiedzi ale w kolejce się ustawiam.![]()
Ja też bym sie pisał na smycz i ID :-D
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Kolekcjoner liczymy na Ciebie, biore od razu kilka sztuk![]()
trochę chętnych już jest, wiec można by podjąć temat
ja na pewno tez sie zapisuje i zapewne kilku kumpli sie dołączy
mysle ze na takim forum nie powinno być kłopotu ze znalezieniem 100 osób.
zorientuje sie ile by kosztowało przygotowanie takich identyfikatorów na moim terenie
pozdrav