to bylaby chyba agencja na ktorej uslugach jest najwieksza ilosc fotografow... i chyba majaca najwiekszy rozrzut jakosciowy zarowno sprzetu foto jak i umiejetnosci jego operatorow![]()
to bylaby chyba agencja na ktorej uslugach jest najwieksza ilosc fotografow... i chyba majaca najwiekszy rozrzut jakosciowy zarowno sprzetu foto jak i umiejetnosci jego operatorow![]()
Nieograniczona ale minimum to 100 sztuk aby wysłać do drukarni .
Owszem , mogliśmy czekać do 1000 ale to nie wiem kiedy byśmy sie doczekali na te Idiki . po przekroczeniu setki było jeszcze sporo czasu dla spóźnialskich , a potem tura papa .
Teraz jak się uzbiera kolejne minimum z 70 osób to będzie możliwość poprowadzenia kolejne tury (ze smyczkami nie jest już tak różowo)
A kolejnej tury(jeśli będzie) chyba już Diodak nie będzie prowadził.
no dobra.....widocznie slowo "nieograniczona" jest nie na miejscu.....bo nie moze byc cos nieograniczone, ograniczone np.czasem....hahahaha
juz siedze cicho i czekam na nowa dostawe.....tylko dajcie znac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieograniczona w sensie że nie jest np równe 100 sztuk .
Może być 101 , 102 , 103 czy 113, ale kiedyś turę trzeba zamknąć
Co do Idika to już mam - i chyba taka rada już na wstępie - jak to się trzyma na półce między aparatami , to trzeba to czymś obłożyć , bo to wygląda na łatwo rysujące się.
@Diodak
jak sprawa z "popsutymi" ID?
już wysłane?![]()
Jak wyglada sprawa z niepopsutymi? Tez wyslane??
Jarek
----------------------------------------
Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje
rowniez chetny na id + smycz lub samo id, moze sie uzbiera te 100 osob...
EOS 350D, EOS 30D, Canon 50 f 1.4 Canon 24-70 f 2.8 Canon Speedlite 580 EX II
Galeria http://www.grzegorzskiba.com
Jak by była jakaś lista to może było by wiadomo ile to będzie trwało i ile nas już jest![]()