Strona 32 z 34 PierwszyPierwszy ... 223031323334 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 331

Wątek: Masa ciała

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    No już ja to widzę
    też kiedyś takiego miełem sterydowca, dla którego podstawą jakości treningu były kg na gryfie. Jak mu pokazałem prawidłową technikę to sobie 50kg nos rozkwasił a na nast. dzień miał mięśnie tak zakwaszone, że wogóle nie przyszedł... więc takie ciężary nie robią już na mnie żadnego wrażenie bo już widzę te "francuskie" wyciskanie
    Etam.. mój ma ze 45 lat, z czego prawie 30 spędził na siłowniach po tej i drugiej stronie krat. Czasem gada ze sztangą, czasem strach do niego podejść. Ale ogólnie ciekawy człowiek. Prawdę mówiąc lubię z nim ćwiczyć, mam taką swoistą motywację do pracy, ciężko to opisać. Ale skoro działa, to nie ma co zmieniać.

Co do ciężarów: wiosna przyszła, czasem aż się olimpijskie gryfy uginają. Testosteron unosi się w powietrzu. Widziałem kolesia, który kładł się na ławkę w białej koszulce a wstawał w takiej w czerwone plamy. Szczęście, że trenerzy wymuszają układanie ręczników na ławkach. Bleh..
    Za dwa miesiące wszystko się uspokoi. Zostaną tylko ci, którzy byli tam wcześniej, fala młodzieży przeniesie sie z siłowni do pubów i nikt nie będzie o nich pamiętał aż do marca przyszłego roku. Później pierwsze ciepłe dni znów im przypomną o konieczności zdjęcia ciuchów na plaży i znów nie będzie wolnych szafek w przebieralni.. Sport Panie.. Dla zdrowia..
    Jarek

Dopiero zaczyna Awatar mantiz
    Miasto
    Gorzów?

Domyślnie

Oskarkowy hehe Dzieki Ja sie nie zalamuje. Fakt faktem problem jest, ale na silowni zycie sie nie konczy. Zdaje mi sie, ze to moglo sie zaczac jakies pol roku temu. Pracowalem jakis czas jako operator kamery w tv. Mimo ze cholerstwo nie jest specjalnie ciezkie (6,5kg kamera, 7-9kg statyw) to nieraz caly dzien sie to nosilo w roznych dziwnych pozycjach, np na wyciagnietych do przodu rekach przeciskajac sie przez tlum, albo trzymajac nad glowa lub na wysokosci pasa bedac schylonym. Czesto po 10-12h dziennie.

I moze na koniec dobra rada dla mlodych (zabrzmialo jakbym mial z 50 lat:P): Badzcie cierpliwi... Pierwszy skok masy w moim przypadku nastapil kiedy mialem 17-18lat. Przezylem lekki szok, bo cwiczac tak jak do tej pory nagle zaczely mi rosnac miesnie i to dosc szybko Nie poddawajcie sie, badzcie cierpliwi, konsekwentni i nie szarzujcie na centymetry w klacie i bicepsie. Efekty przyjda same!

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Mi, nawet tego nie chcąc, udała się sztuczka przybrania wagi. Po prostu przez ostatnie 7 miesięcy jedynym moim zajęciem był j. angielski. Z domu wychodziłem 3 razy w tygodniu jedynie na lekcje, a wracając musiałem kuć masę materiału bo za 2 dni następna. Efek jest taki, że wcześniej moja stała waga (przez ostatnie...4 lata) wynosiła 62kg, a po tych kilku miesiącach trzyma się w granicy 65 - po obiedzie 66kg Co lepsze nie mam jak większość 180-190cm wzrostu tylko 165, a te 3kg ulokowały się w brzuchu.
    Ale mam to gdzieś bo moja narzeczona nie lubi mięśniaków i się cieszy, że ma się do czego przytulić Drugi plus jest taki, że robiąc fotki 100-400L mogę sobie wygodnie podeprzeć łokieć Noi aż tak źle chyba nie jest jeśli 100m robię w ok 12s, a ostatnio na rajdzie bez problemu trzymałem 30D+100-400 przez bez przerwy przez 2h - to że na następny dzień miałem ból w braku nie liczy się
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Chociaż Ty zdaje się w Żyrardowie mieszkasz.
    o rany jesteśmy z jednego miasta i co więcej ćwiczymy na tej samej siłowni!!
    czego to się człowiek nie dowie z tego interenetu
    pozdro
    wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zeber Zobacz posta
    o rany jesteśmy z jednego miasta i co więcej ćwiczymy na tej samej siłowni!!
    To może podejdź i zagadaj, co? Tak, żebym mógł w końcu wyjąć słuchawki z uszu i z kimś pogadać.
    Jutro jestem od 11tej
    Jarek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    To może podejdź i zagadaj, co? Tak, żebym mógł w końcu wyjąć słuchawki z uszu i z kimś pogadać.
    Jutro jestem od 11tej
    o 11 pracuje niestety. ale kontakt juz nawiązany.
    Pozdrawiam
    Artur
    wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Chłopaki! Da się schudnąć 11,5 kilograma

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Hej, zostań z nami dłużej.. Baaardzo się przydasz.
    I szybko zauważysz ciekawą zależność. Tutaj prawie wszyscy mają po 190cm wzrostu i ważą ok. 70kg. I każdy z tego powodu narzeka. Jeszcze nie wiedzą, że złapać wagę to mały pikuś..
    Ja dla odmiany mam 197cm i ok.103kg wiec o pare kg za duzo Co zrobić, żeby szybko pozbyć sie kilku kg??? Najlepiej poza silownia 5lat temu skonczylem grac w pilke nozna (juniorzy - liga wojewodzka) i od tego czasu z 15-18kg przybralem
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Co zrobić, żeby szybko pozbyć sie kilku kg???
    w ciagu miesiaca 30 kg moze byc? popros kogos zeby piznol* Cie z piesci z zapalniczka w lapie w szczeke, bedziesz mial ( jak to na papierkach pisalo ) pekniecie szczeki i zychwy w 5 miejscach oraz wieloodlamowe pekniecie ( znow czegos tam ) z przesunieciem, jeszcze dalej jakos to lecialo ale nie pamietam zeby nie bylo wiem po sobie ale 20 kg w miesiac to gwarantowane jest
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

103 kilo przy dwoch metrach to za duzo? Cos mi sie nie wydaje - przy tym wzroscie waze jakies 95kg a jestem cherlawiec pospolity. Miesni nie ma, klaty nie ma, brzucha nie ma - jedynie nogi mam dosc mocne - reszta sie az prosi o kilkanascie kilo. No ale widac nie ma zasady

Fotograf - ladna stopka...

Strona 32 z 34 PierwszyPierwszy ... 223031323334 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów