Biegam od poniedziałku do piątku. W weekendy robię przerwę (kiedyś trzeba pospać dłużej). Zacząłem 5.06 zatem dziś minęło 2 tygodnie. Jak na ten czas widzę niemałą poprawę w oddychaniu i wydajności pary płuca/serce właśnie.
Muszę przyznać, że przyjemnie wstaje się teraz o 6. Człowiek się dotleni przed pracą.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Dokładnie, chodzi pewnie o ten długi mięsień na piszczelu.
W nogach, gdy nie będą bolały mięśnie, to mogą boleć tylko stawy. W takiej sytuacji koniecznie trzeba przestać biegać. Rozwalenie stawu (nie ma znaczenia którego), to praktycznie wyrok i przerwanie treningów na lata.
Jarek
Po bieganiu ok godziny czułem też podobny ból tuż nad kolanem i w biodrze. Chyba coś mam nie tak z tym lewym kulasem. Zobaczymy jak będzie jutro; najwyżej skrócę dystans albo sobie dam spokój na dzień/2.
I tak biegam nie więcej niż 15-20 minut.
Przerwij może faktycznie na kilka dni. Nic nie stracisz, a nie będziesz ryzykował kontuzji.
I jeszcze taki mały ekshibicjonizm z mojej strony. Mój sposób na stabilizowanie obrazu bez IS-a ;-)
Wiem, że mam nadwagę, możecie nie pisać
Może jednak kogoś uda się w ten sposób zmotywować na zasadzie "dam radę i będę lepiej wyglądał".
Jarek
Ja to mowie ze organizm odmawia przez te kwiatki:grin: skoncz z tymi kwiatkami
Oskarkowy bleeee gacie Ci wylaza :P
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Hehe.. no ostatnio to praktycznie nie zauważyła jak się świeże pojawiły
(tj. zauważyła, ale mówiła, że sobie potwarzała "pochwalić męża za kwiatki; pochwalić męża za kwiatki; pochwalić męża za kwiatki" i zapomniała)
Na razie to dopiero 3 razy dostała![]()
Mi ostatnio odłączyli neta,więc nie zaglądałem tu.Teraz w reszcie udało mi się dostać do sieciPo wycieczce w góry zaczął mnie niemiłosiernie boleć stan kolanowy.Gdy trzymałem z 10 minut zgiętą nogę to nie byłem w stanie jej potem wyprostować.Lekarka kazała mi iść do ortopedy,ale ból sam minął,więc to olałem.Wydaje mi się,że to było zwyczajne przeciążenie.
Oskarkowy wez sie lepiej z przodu pokaz... Plecy to pierwszy lepszy moze sobie rozbudowac:P
A ja "myk" na silke;]