Strona 2 z 34 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 331

Wątek: Masa ciała

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    A uśmieszka nie zauważyłeś? :-) Nie czepiajmy się fizjonomi chociaż ;-) Nawet moja żona przyzwyczaiła się do sylwetki ala brytyjski pedał. Więc dla mnie jest ok
    Ja mam po prostu trochę inne (dla wielu spaczone) poczucie wyglądu i tyle. Na teksty o sterydach uczciwie ćwiczący reagują najczęściej walnięciem w modrę, nie po to ciężko ćwiczy się wiele lat, stosuje drakońskie diety i katorżnicze treningi, żeby byle leszczu sugerował, że jesteś leń i idziesz na łatwiznę. Pewnie nie znajdę zrozumienia wśród większości z Was i wcale tego nie oczekuję. Skończmy to już.
    Jarek

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Wpadnijcie do mnie na miesiąc, wyjedziecie 3kg cieżsi. Nie ma mężczyzn, których nie da się rozbudować. A pierwsze skoki wagowe zawsze są spore.
    nie jeden już próbował ze mną. dieta, siłownia itp i..... nic niestety. masz jakieś super diety? masa białka? pytam serio, bo jakbym trochę na wadze nabrał to bym się nie obraził
    I am FX

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

oskarkowy: Dobra. Kończmy. Mi chodziło tylko o to, że nie jestem łatwym materiałem do takich działań. Co mocno przerysowałem. Lubię sobie z siebie żartować. I tyle :-)

A wygląd mnie kręci raczej u płci przeciwnej jakby co ;-)

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

sylwetki ala brytyjski pedał
    Buhahahahah no ja sie tak nie czuje i nie wygladam:wink: Oskarkowy i tak i nie, nie do konca masz racje. Nie kazdy predyspozycje do bycia duzym. Wszystko zalezy budowy.
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta
    nie jeden już próbował ze mną. dieta, siłownia itp i..... nic niestety. masz jakieś super diety? masa białka? pytam serio, bo jakbym trochę na wadze nabrał to bym się nie obraził
    To zależy, czy chcesz nabrać masy na wakację, czy chcesz, żeby Ci to zostało. W pierwszym przypadku kup sobie kreatynę w aptece, wytrzymaj trzy treningi tygodniowo przez 2 miesiące i staraj się jeść często i mało (zamiast tradycyjnych 3 posiłków jedz 6 dziennie, ale połowę mniejszych). Jakieś 5% wagi powinno przyrosnąć (praktycznie tylko masy mięśniowej i wody). Najbardziej skoczy jednak siła i wytrzymałość.

Gdy chcesz, żeby Ci masa została, konieczne będzie zmuszenie organizmu do zmiany przemiany materii na wolniejszą. Najczęściej jest to samoczynny proces, który u facetów przechodzi koło 25-30 roku życia. Jeśli nie zaszedł (bo i nie musi), to da się to wywołać odpowiednią dietą i stylem życia.

To tyle, ponieważ offtop się zrobił gigantyczny i aż cud, że nikt nas jeszcze nie poprzeganiał. Gdyby ktoś chciał coś więcej, to pisać na PM.
    Jarek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta

To tyle, ponieważ offtop się zrobił gigantyczny i aż cud, że nikt nas jeszcze nie poprzeganiał. Gdyby ktoś chciał coś więcej, to pisać na PM.

Juz przegonione .

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Juz przegonione .
    I dyskusja ustała
    A ja tez z tych wychudzonych jestem

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobra, ponieważ widzę, że kilka osób dostrzegło, że musi coś zmienić, postaram się takie podstawowe informacje naskrobać tutaj.
    Muszę doczytać trochę (nigdy nie zaczynałem od zera, a zaczynałem 15 lat temu, więc wszystko i tak pozapominałem), postaram się dostosować dietę do sporej niedowagi i sporego wzrostu (trzech z Was, którzy pisali na PM ma ponad 185cm). Postaram sie wyrobić jeszcze dziś, jak nie to na pewno jutro rano.
    Jarek

Bywalec
    Miasto
    Legionowo k. Wawy

Domyślnie

Heh, ja w czasach liceum masę robiłem na serkach wiejskich i tuńczyku
    W ciągu 3 lat ćwiczeń, po 6 treningów w tygodniu udało mi się zrobić 17 kilo masy (poziom wyjściowy 71 kg).
    Teraz po 7 latach przerwy od siłowni ważę 73 kilo przy 186cm wzrostu Ale trochę rzeźby zostało
    Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    Heh, ja w czasach liceum masę robiłem na serkach wiejskich i tuńczyku
    Teraz jest trudniej. Żywność jest tak szprycowana hormonami (choćby drób), że organizm nie reaguje dobrze na wysokobiałkowe diety.

Cytat Zamieszczone przez CoNic Zobacz posta
    W ciągu 3 lat ćwiczeń, po 6 treningów w tygodniu udało mi się zrobić 17 kilo masy (poziom wyjściowy 71 kg).
    Teraz po 7 latach przerwy od siłowni ważę 73 kilo przy 186cm wzrostu Ale trochę rzeźby zostało
    6 treningów? Ja tyle wytrzymuję tylko przy rzeźbie, ale i tak niezbyt długo.
    Na pocieszenie powiem Ci, że odbudować to, co spadło jest prościej niż budować na początku.
    Jarek

Strona 2 z 34 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów