Strona 20 z 34 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 331

Wątek: Masa ciała

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Kurcze, po dzisiejszym bieganiu mam jakieś dziwne bóle w nodze. Łydka mnie boli, ale tak jakby to kość bolała nie mięśnie :/ Nie wiem co o tym sądzić.

Dzisiaj jak biegałem to była taka sytuacja, że płuca i serce już spokojnie mogły pociągnąć, a właśnie noga się odezwała..
    Spokojnie przeczekaj. Daj trochę mięśniom odpocząć i będzie OK. Niewytrenowane nogi często bolą na wysokości łydki, ale z przodu (właśnie jakby kość bolała). To nic strasznego i za kilka dni minie, więc nie ma powodów do obaw.

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Biegam od poniedziałku do piątku. W weekendy robię przerwę (kiedyś trzeba pospać dłużej ). Zacząłem 5.06 zatem dziś minęło 2 tygodnie. Jak na ten czas widzę niemałą poprawę w oddychaniu i wydajności pary płuca/serce właśnie.

Muszę przyznać, że przyjemnie wstaje się teraz o 6. Człowiek się dotleni przed pracą.
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Spokojnie przeczekaj. Daj trochę mięśniom odpocząć i będzie OK. Niewytrenowane nogi często bolą na wysokości łydki, ale z przodu (właśnie jakby kość bolała). To nic strasznego i za kilka dni minie, więc nie ma powodów do obaw.
    Dokładnie, chodzi pewnie o ten długi mięsień na piszczelu.
    W nogach, gdy nie będą bolały mięśnie, to mogą boleć tylko stawy. W takiej sytuacji koniecznie trzeba przestać biegać. Rozwalenie stawu (nie ma znaczenia którego), to praktycznie wyrok i przerwanie treningów na lata.
    Jarek

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Po bieganiu ok godziny czułem też podobny ból tuż nad kolanem i w biodrze. Chyba coś mam nie tak z tym lewym kulasem. Zobaczymy jak będzie jutro; najwyżej skrócę dystans albo sobie dam spokój na dzień/2.

I tak biegam nie więcej niż 15-20 minut.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Po bieganiu ok godziny czułem też podobny ból tuż nad kolanem i w biodrze. Chyba coś mam nie tak z tym lewym kulasem. Zobaczymy jak będzie jutro; najwyżej skrócę dystans albo sobie dam spokój na dzień/2.

Przerwij może faktycznie na kilka dni. Nic nie stracisz, a nie będziesz ryzykował kontuzji.

I jeszcze taki mały ekshibicjonizm z mojej strony. Mój sposób na stabilizowanie obrazu bez IS-a ;-)
    Wiem, że mam nadwagę, możecie nie pisać
    Może jednak kogoś uda się w ten sposób zmotywować na zasadzie "dam radę i będę lepiej wyglądał".
    Jarek

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

To pospaceruj, zamiast biegać kilka dni, bo żona pewnie do kwiatków już się przyzwyczaiła .
    Dla mięśni, których nie trenowałeś dłuższy czas, 15-20 minut intensywnego biegu to i tak szok, więc posłuchaj organizmu i ... na spacerek z rana, dopóki ostre objawy ustąpią.

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ja to mowie ze organizm odmawia przez te kwiatki:grin: skoncz z tymi kwiatkami
    Oskarkowy bleeee gacie Ci wylaza :P
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Hehe.. no ostatnio to praktycznie nie zauważyła jak się świeże pojawiły
    (tj. zauważyła, ale mówiła, że sobie potwarzała "pochwalić męża za kwiatki; pochwalić męża za kwiatki; pochwalić męża za kwiatki" i zapomniała)

Na razie to dopiero 3 razy dostała

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Mi ostatnio odłączyli neta,więc nie zaglądałem tu.Teraz w reszcie udało mi się dostać do sieci Po wycieczce w góry zaczął mnie niemiłosiernie boleć stan kolanowy.Gdy trzymałem z 10 minut zgiętą nogę to nie byłem w stanie jej potem wyprostować.Lekarka kazała mi iść do ortopedy,ale ból sam minął,więc to olałem.Wydaje mi się,że to było zwyczajne przeciążenie.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Dopiero zaczyna Awatar mantiz
    Miasto
    Gorzów?

Domyślnie

Oskarkowy wez sie lepiej z przodu pokaz... Plecy to pierwszy lepszy moze sobie rozbudowac :P
    A ja "myk" na silke;]

Strona 20 z 34 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów