Strona 12 z 34 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 331

Wątek: Masa ciała

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Hiehie, a ja dziś rozpocząłem tydzień od piłki nożnej (zainteresowani patrz stopka)
    Moze napisz ze to cena od calej druzyny bo tak to troszke zniecheca i dlatego sie nikt nie zglosil?

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Moze napisz ze to cena od calej druzyny bo tak to troszke zniecheca i dlatego sie nikt nie zglosil?
    No może Panowie, na 10'ciu ludzi wychodzi 5 i pół złocisza.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dentharg Zobacz posta
    Dzięki oskarkowy za ten opis brzuszków!

Jeszcze trochę i dostaniesz na forum opis "Personal bodybuilder"/"Personal trainer" i przygotujesz skrócony podręcznik ćwiczeń!
    Fajnie, że coś się ruszyło. Opis mi się podoba, nie będę płakał

Cytat Zamieszczone przez KMV10 Zobacz posta
    Oskarkowy - jak oceniasz jaka jest średnia wieku osób zainteresowanych ćwiczeniami siłowymi?
    Jest cały przekrój. 18latkowie, ktorzy chcą zabłysnąć przed pannami większymi żyłkami na rękach, studenci, którzy już zaczynają z obawą zerkać w lustro, oraz cała reszta w wieku do 80 lat, która zwyczajnie o siebie dba. Są też jednak ekstrema. Mamy na siłowni 60 letniego mistrza świata w wyciskaniu na ławce, zupełnie nie wiem, czemu wołają na niego Heniu Metanabol

Cytat Zamieszczone przez SAM Zobacz posta
    To ty już prawie inwalida jesteś, no może silny inwalida.:rolleyes:
    Poblokowałeś sobie mięśniami stawy barkowe - no nie wiem, czy to takie dobre.
    Nie przeszkadza Ci to w życiu, że masz ograniczone możliwości ruchowe? W mojej ocenie w parze z siłownią powinien iść bardzo dynamiczny ruch, rozciąganie, itd..
    Zakres cyklu w motylkowym jest bardzo daleki, większość normalnych ludzi nie jest w stanie tego wykonać nawet na sucho, bez wody. Tak więc nie czuję się inwalidą, no chyba, że średnia na ulicy to inwalidzi.
    Zapewniam Cię, że nie mam mniejszego zakresu ramion niż Ty, czy ktokolwiek inny. W tej chwili jedyny problem z ruchomością może wynikać z grubości kończyn.
    Aha, są pewne ćwiczenia na barki, które wręcz powodują ekstremalne rozciąganie. NIe robię tego zbyt często, bo wlecze się za mną stara kontuzja, ale takie ćwiczenia istnieją.
    A do stanu takich panów, którzy nie mają szyi a głowę w tył odwracają zaczynając kręcić się w biodrach nigdy się nie doprowadzę

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Hehe i po pierwszej silce atmosfera super, trener przefajny, rok nie moge podniesc powyzej brzucha:wink:
    I tak trzymaj. Za dwa dni przestanie boleć, za trzy leć na kolejny trening.
    Największą głupotą będzie przestać.

Cytat Zamieszczone przez PrzemeS Zobacz posta
    Ja co prawda na siłownię się nie zapisałem, ale zacząłem biegać. Kondycja kiepska niestety. W liceum przebiegnięcie 3 kilometrów nie było problemem, teraz to jest po prostu żenada ze mną. Trzeba nad tym popracować.
    Pobiegasz jeszcze kilka razy i kondycja wróci. Ja w te upały nie jestem w stanie zrobić tych samych dystansów, co zwykle, o czasie nawet nie wspominam..

Aha, jeszcze jeden drobiazg, z wczoraj.
    Wychodząc na trening ważyłem 90,700, po powrocie 89,400. W reakcie wypiłem 1,5L wody. Trening typowy dla tej pory roku - wysoka klatka, biceps i brzuch w cyklu na rzeźbę. Tak więc uważajcie, bo odwodnienie przy tych upałach to chwila.
    Jarek

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A zapytam tak z ciekawości:
    Oskarkowy, nie nudzi Ci się na siłowni? Monotonia jest w końcu totalna. Te same zestawy ćwiczeń przeplatane w zależności od tego jaką partię mięśni ćwiczysz.

Ja chodziłem na siłownię parę lat temu i moja cierpliwość zakończyła się po półtora roku. Teraz chodze na kickboxing od roku i bardzo sobie chwalę. Wylewam z siebie hektolitry wody i czuję się o wiele sprawniejszy jak po siłowni. Na siłownię zaglądam 2x w tygodniu bezpośrednio po treningu, głównie w celu "brzuskowania" i poprawienia siły rąk, ale nie dłuzej jak 30 minut, bo mimo fajnych żeńskich ciałek, dostaję drgawek od monotonii ćwiczeń
    Przy okazji zawsze można obejrzeć ku przestrodze jakieś opryszczone, bezszyjne zombi wyhodowane na koksie
    Niestety mimo ćwiczeń mój wskaźnik BMI jest smutny. Przy ustawionym żywieniu przez dietetyczki udało mi się zrzucić 10 kilo (do 84 przy wzroście 174) ale po pół roku od złagodzenia przez nie żywienia mam 95 kilo. Na szczęście cześć z tej nadwagi leży w mięśniach (niestety część również w mięśniu piwnym )
    Ostatnio edytowane przez Loram ; 29-05-2007 o 08:11

Bywalec Awatar Anvers
    Miasto
    Sz-cin/Wa-wa

Domyślnie

Że też dopiero dzisiaj trafiłem na ten wątek popijając poranną kawę
    Przytyć to raczej nie chcę, bo mam 190cm/90kg, ale lekką wypukłość brzucha trzeba już kontrolować. Piwa piję mało, więc nie tu problem, tylko w slodyczach i świeżym pieczywie, które lubię Teraz w te upały to nawet jeść się nie chce, a co tu mówić o brzuszkach. Generalnie to wszystkiemu winne są komputery
    Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Apropos nudy w trakcie ćwiczeń - pewną metodą jest słuchanie muzyki.
    Robiono badania, z których wynika, że słuchanie muzyki (takiej niezbyt absorbującej) ułatwia ćwiczenia. Na sobie mam to sprawdzone od lat - łatwiej mi się formy i inne układy wykonuje...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anvers Zobacz posta
    Generalnie to wszystkiemu winne są komputery
    Oj tak, zgadzam sie. 16h dziennie bez ruchu to nie jest najlepszy pomysl Musimy sobie kupic abgymnica pod USB

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A ja dziś mam problemy z chodzeniem

Bywalec Awatar Anvers
    Miasto
    Sz-cin/Wa-wa

Domyślnie

Zielony - 10 osób na piłkę kopaną (co czytam w Twoim podpisie) to trudna sprawa, mimo iż cel szczytny. Ja mam problem ze znalezieniem chętnego do grania w badmingtona na sali, czyli siatka i szybkie lotki. Ten sport, w niełasce, genialnie wyszczupla i pozbawia brzucha
    Canon 30D, 17-40/4L, 70-200/4L IS, 679B/234RC, Slik Pro 400DX

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Anvers, chętnie bym zagrał, ale do Wawy czy do Szczecina mam trochę za daleko

Grywałem w kometkę, potrafi się z człowieka sporo wylać ;-)

Strona 12 z 34 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów