Jarku, próbowałeś może A6W? Jeżeli tak to jakie to daje efekty? Jestem po pierwszym tygodniu treningu i jakichś specjalnych efektów nie widzę. Może mam coś nie tak z techniką.
Jarku, próbowałeś może A6W? Jeżeli tak to jakie to daje efekty? Jestem po pierwszym tygodniu treningu i jakichś specjalnych efektów nie widzę. Może mam coś nie tak z techniką.
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Heh zakwasy to po tym mam takie, że chodzę non stop zgięty w pół
A6W - aerobowa szóstka weidera - tutaj masz link do jakiegoś forum:
LINK
Szkoła fotografowania National Geographic Peter K. Burian, Robert Caputo + Szkoła fotografowania. Krajobrazy Caputo Robert + Nowy podręcznik fotografii John Hedgecoe + Praktyczny kurs fotografii Łukasz Gaweł![]()
Dzięki oskarkowy za ten opis brzuszków!
Jeszcze trochę i dostaniesz na forum opis "Personal bodybuilder"/"Personal trainer" i przygotujesz skrócony podręcznik ćwiczeń!![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Oskarkowy napisałeś:
"Scream 15lat z małą przerwą na karierę pływacką (którą musiałem skończyć, bo na siłowni zabudowałem sobie barki i nie miałem zakresu do motylkowego)."
To ty już prawie inwalida jesteś, no może silny inwalida.:rolleyes:
Poblokowałeś sobie mięśniami stawy barkowe - no nie wiem, czy to takie dobre.![]()
Nie przeszkadza Ci to w życiu, że masz ograniczone możliwości ruchowe? W mojej ocenie w parze z siłownią powinien iść bardzo dynamiczny ruch, rozciąganie, itd..
Często obserwuję takich "pakerów", którzy nie mogą już obrócić głowy, a jedyny sposób obejrzenia się do tyłu to obrót całego ciała. O wielu innych naturalnych, szybkich i dynamicznych ruchach nie wspomnę. Jak daleko potrafisz rzucić kamieniem (lekkim, a nie głazem narzutowym)?
Ciekawy jestem bardzo twojej oceny, bo jak wynika z tekstów powyżej jest to twój sposób na życie (no może oprócz fotografii). Proszę nie bierz tego osobiście.![]()
Hehe i po pierwszej silceatmosfera super, trener przefajny, rok nie moge podniesc powyzej brzucha:wink:
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Ja co prawda na siłownię się nie zapisałem, ale zacząłem biegać. Kondycja kiepska niestety. W liceum przebiegnięcie 3 kilometrów nie było problemem, teraz to jest po prostu żenada ze mną. Trzeba nad tym popracować.Hehe i po pierwszej silce atmosfera super, trener przefajny, rok nie moge podniesc powyzej brzucha
Ślubna
No i niestety N.
oł je! forumowy program odnowy kondycyjno-sprawnosciowej ruszyl![]()
Hiehie, a ja dziś rozpocząłem tydzień od piłki nożnej (zainteresowanipatrz stopka) no i teraz basen wieczorem. Być może dojdzie do tego kosz no i rower. Siłka chyba jednak na razie nie.