Strona 4 z 20 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 192

Wątek: 350D - czy ktos juz ma praktyczne doswiadczenia ?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AGO
    Prezentacje i wypusty ...

smutne, ale prawdziwe, jest to ze Polska nie nalezy do super rynkow, gdzie sprzedaje sie tysiace aparatow (jak i innych rzeczy tez).
    Z tego prozaicznego powodu w pierszej linii kozystaja kraje wysoko rozwiniete.
    Olympus i inne staraja sie wykorzystac mozliwosci (tj w/w luke) i pozyskac klientow, mocno "osadzeni" na rynku maja czas ...
    Ciekawe co ty na to?
    http://www.dpreview.com/news/0502/05...opedigicam.asp

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

1) ze potwierdziles, ze juz jest fizycznie (kubaman zweryfikuj swoj swiat)
    tzn co? "wychyl się z zapyziałej Polski i zdaj sobie sprawę jak to się dzieje w wielkim świecie?" czuję tutaj jakiś zły klimat ...

gdybyś zadał sobie trochę trudu i poszukał na forum duskusji o poprzednich nowinkach jak np D7D, to byś wiedział, że Czacha ją macał długo zanim pojawiła się w stanach w sklepach. I to właśnie w naszym zacofanym kraju.

A właściwie to jakie praktyczne uwagi podał Ci catcherintherye ? Że szybciej obrabia zdjęcia? Cóż za nowina. Albo, że mniejszy? Te informacje są w sieci od dwóch tygodni. Dla mnie jego wypowiedź to zwykły Troll. Sprawdź, czy na Allegro można już kupić 350D, nawet z dostawą za dwa tygodnie. 99% TIPów zaopatruje się w hurtowni Canona w Austrii, jak zresztą wszyscy dystrybutorzy Canona w Europie. Gdyby w Austrii były 350tki byłyby też na Allegro. Zapytaj kolegów na forum z USA czy mają doświadczenia z 350D, przecież to najważniejszy rynek dla Canona.

Nie jestem aż tak zainteresowany tym body, aby urządzać kłótnie na forum, nie lubię tylko, jak ktoś sieje zamęt i nieprawdziwe, a przynajmniej niesprawdzalne, informacje rozpowszechnia jako prawdziwe. Jeśli 350D jest już w sprzedaży to super!, tylko podaj jakiś konkret.

Vitez - wersje beta nie trafiają do rąk śmiertelników. A jeśli catcherintherye pracuje gdzieś, gdzie jednak są dostępne, Czacha musi poszukać lepszej roboty
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

no to juz wszysko wiemy ...
    1) nie ma sie co emocjonowac za wiele ... to jak walka Nikona i Canona, nie rozumiem po co sie podniecac az tak posiadanym sprzetem. Zawsze sa zwolennicy i przeciwnicy, a efekt uboczny jest piekny: konkurencja (ksztaltuje rynek i urozmaica nam zycie)

2) aparat jest i go nie ma ... no coz zamowilem i musze poczekac do 14 marca (chyba, mam nadzieje) - jest to jednak calkiem normalny czas przy zamowieniach poprzez web.

3) jak go wreszczcie dostane ... to postaram sie cos konstruktywnego napisac, nie mam dosw. z 20-ka, itp. wiec porownan nie bedzie

4) mamy w kraju swietny rynek ... nie zawsze sa nowosci (nie zawsze w sklepie), ludzie sa zadowoleni z porzadnego wyboru i jakosci serwisu

5) zycze milego dnia wszystkim i pieknych fotografii posiadanym (zawsze najlepszym sprzetem)

i tym podsumowaniem pragne zakonczyc dywagacje na temat "co by bylo gdyby ..." i czekam na praktyczne doswiadczenia

POZDRAWIAM
    Albert

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wszystkim niecierpliwym wspomne tylko ze i ja zamierzam kupic 350D - dla siostry. Ona pstryka... owszem, ladnie pstryka ale nie mierzy szumow czy FF/BF wiec bez obaw swiezutkie body jej kupie.... ale oczywiscie sam sie nim wczesniej pobawie .
    Do 350D podpiety bedzie najprawdopodobniej Tamron 18-200 i okazjonalnie 50tka 1.8 .

makary
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez catcherintherye

--- od 3 dni pozbyłem się 300-tki,i czekam teraz na przesyłke 350-tki ( w cenie 3 900 - ale słyszałem że gdzieś była już za 3 650 ). - chociaż wiem też że jakiś gostek sprzedawał ją w niedzielę za 4 800 !!!!!!
    Ja kupuje za 760 euro (ok. 3040 ) ale przez net w Niemczech z osobistym odebraniem i dopiero po 1 kwietnia, może ktoś poda informacje gdzie w Polsce mozna go kupić najtaniej i za ile ?

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez makary
    Ja kupuje za 760 euro (ok. 3040 ) ale przez net w Niemczech z osobistym odebraniem i dopiero po 1 kwietnia, może ktoś poda informacje gdzie w Polsce mozna go kupić najtaniej i za ile ?
    Szukałem na Allegro i... znalazłem. Na razie wprawdzie jest to tylko "orginalna instrukcja obsługi", ale zawsze to coś, prawda?
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=43901712
    5dmkII, 24-70/2.8, 70-200/4 IS, 50/1.8 II, Samyang 500/8

Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Do 350D podpiety bedzie najprawdopodobniej Tamron 18-200 i okazjonalnie 50tka 1.8 .
    W niemieckich serwisach/sklepach internetowych 350-ke oferuja z obiektywem ultrasonic EF-S 18-55. Czasami dorzucaja jeszcze 55-200.

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W niemieckich serwisach/sklepach internetowych 350-ke oferuja z obiektywem ultrasonic EF-S 18-55. Czasami dorzucaja jeszcze 55-200.
    No i co z tego? Chyba nie zmuszaja do zakupu kita? Mozna kupic samo body i do tego dowolny obiektyw - taki urok lustrzanek. I ja na ten "dowolny obiektyw" wybralem wlasnie Tamrona 18-200.

Miasto
    Berlin

Domyślnie

No i co z tego? Chyba nie zmuszaja do zakupu kita? Mozna kupic samo body i do tego dowolny obiektyw - taki urok lustrzanek. I ja na ten "dowolny obiektyw" wybralem wlasnie Tamrona 18-200.
    ... do SLR mozna podpinac obiektywy - no coz Ameryki nie odkryles...
    Napisales "podpiety bedzie" wiec odebralem to tak jakbys mial na mysli co beda podpinac jako KIT-owy obiektyw

Bywalec
    Miasto
    Sopot

Domyślnie

Czy możesz podać link do tej strony?

Strona 4 z 20 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów