Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 192

Wątek: 350D - czy ktos juz ma praktyczne doswiadczenia ?

Coś już napisał
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Masz rację, jednak tamten wątek za jakiś czas zniknie z "widoku" a ktoś, kto ma 350D przeczyta cały ten wątek i będzie miał wszystkie informacje, więc proponuję nie zakładać dodatkowych wątków o 350D i skupić się na jednym, w którym będą wszystkie informacje
    PS Taki mały FAQ - Wszystko o 350D
    Ostatnio edytowane przez ToMo ; 08-04-2005 o 22:32

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToMo
    Masz rację, jednak tamten wątek za jakiś czas zniknie z "widoku" a ktoś, kto ma 350D przeczyta cały ten wątek i będzie miał wszystkie informacje, więc proponuję nie zakładać dodatkowych wątków o 350D i skupić się na jednym, w którym będą wszystkie informacje
    Nie zniknie z widoku - zostanie w wyszukiwarce i ktos kto wpisze 350D+bateria trafi raczej najpierw do tamtego watku. Duplikowanie informacji prowadzi do rozkojarzenia, pakowanie wielu tematow (choc pod ogolnym szyldem) do jednego worka rowniez. Wiec jesli jest juz oddzielny watek o bateriach w 350D (tak jak jest oddzielny watek o bateriach np do 20D ) to tam powinna sie toczyc dyskusja na temat tych nieszczesnych woltow - w bardziej sprecyzowanym tematycznie watku.

Coś już napisał
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

OK - postaram się poprawić i częściej korzystać z wyszukiwarki ...

MIDO
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ToMo
    Prośba do wszystkich, którzy mają 350D - sprawdźcie proszę jaki macie akumulator u siebie - Mój NB-2LH jest na 7,4V i 720mAh (myślałem, że jest 1000 mAh) - kupiłem na Allegro 1000mAh 7,2V PREMIUM GOLD - czy mogę go śmiało włożyć?
    Mój oryginalny też jest 720mAh, na allegro również kupiłem 1000mAh - wszystko jest ok

POZDRAWIAM!!

Bywalec Awatar toni
    Miasto
    Warszawa/Rozlare

Domyślnie

jak ktoś chce EOS350D to mogę sprzedać , mówię o sprzecie nowym z gwarancją Canon Polska itd
    Ja mam firme informatyczną .....i jeden z dystr. sprzedaje Canona a mam u niego dobre rabaty
    ostatnio cena za Kit to ok. 3600,-
    warunek gotówka i odbiór z mojej firmy w warszawa
    pozdrawiam

Coś już napisał Awatar no_kya
    Miasto
    Wa-wa

Cool

[/QUOTE]

a z gripem za ile?
    cena brutto? gdybym kupował to na fakturę

a może jakiś inny sprzęcik (np. 300D lub 20D)?

no_kya
    no_kya
    canony i sigmy i różne dodatki

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez toni
    jeden z dystr. sprzedaje Canona a mam u niego dobre rabaty
    a patrzyles ostatnio na allegro? Cena za body zeszla do 2990; kit 3400.

Coś już napisał
    Miasto
    Osielsko

Domyślnie

Witajcie po dłuuugiej przerwie...

Miesiąc temu sprzedałem D30 jeszcze po dobrej cenie, a dziś rano mnie naszło bardzo poczytać o tym nowym Canoniku o którym tu mowa, czytam sobie na DP i u Stevena... i nie moge wyjść z podziwu dla szprzętu za tak marne grosiki! nie myśląc długo zadzwoniłem do 2 kolesi z Allegro z Poznania (tam mam najbliżej) i 2h później już trzymałem 350D w ręku!! Zapłaciłem za Body 2950zł poza aukcją. Zrobiłem kilka zdjęć i chyba mam to czego szukałem, przyzwoity aparat za śmieszne pieniążki (choć plastikowy :/)... bo przecież porównując niedawne ceny 300D (lub Nikon D70) nie sposób dojść do takiego wniosku.

dołaczam się do podsumiwania z DP: Highly Recommended

350D RULES
    Ostatnio edytowane przez Carlos ; 13-04-2005 o 00:13
    kiedyś to było: D30, 10D, 350D, 40D, 70D

Domyślnie

„Śmieszne pieniążki” to rzecz bardzo względna...

Ja już od pół roku z mozołem odkładam i mam nadzieję że uda mi się wreszcie uzbierać jak dla mnie wcale nieśmieszną kwotę ponad 3000 zł na 350D z kitowym obiektywem...

Cała nadzieja w Nikonie :grin: - nie żebym chciał go kupić ale może nowe modele spowodują dodatkowy zjazd ceny 350D?

Pozdrawiam i gratuluję zakupu, dla mnie ciągle w sferze marzeń...
    Puszka, kilka słoików i może szczypta talentu?

Bywalec Awatar toni
    Miasto
    Warszawa/Rozlare

Domyślnie

tak patrzyłem ceny z Allegro .......aparaty z USA albo albo z EU , gwarancja " u sąsiada na strychu " , w Berlinie lub Bostonie ...ja piszę o sprzecie Canon Polska gw. faktura itd
    Bat. Grip jeszcze oficjalnie Canon polska nie dostarcza ( rozmawiałem dziś z reg. przedst. ) bedzie po 20-25 bm...
    A jak macie wątpliwości co i jak ( dot. gw. amerykańska w Polsce ) to zadajcie sobie pytanie dlaczego w Polsce nie ma promocji na CF i upust cenowy od akcesoriów .....a w całej "starej" europie jest....a co więcej wystarczy mieć adres w starej europie ....
    pozdrawiam
    ....Ale to MY musimy wziąć za "du..pe" canon Polska...bo tu drożej i gorzej...
    Ostatnio edytowane przez toni ; 13-04-2005 o 06:17

Strona 13 z 20 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów