Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: jest już DPP 3.01

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartosz Zobacz posta
    posiadam 300d, do którego dołączono płytkę z PS Elements. Zgodnie z licencją DPP, jako legalny użytkownik produktu CANON mam prawo używać DPP - tylko jak zainstalować ten program bez płytki instalacyjnej?
    Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Canon\DPP]

mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Oczywiście dalej nie można zadokować palety narzędziowej a RAWy się otwierają dłużej niż w wersji 2.1
    nie zauwazylem zeby RAWy sie wolno ladowaly... ostatnio mocno przegladam rozne wolarki do raw i jesli chodzia o szybkosc ladowania to breezebrowser mnie dewastuje przez ten swoj plik wymiany i dostal z liscia na dzien dobry :-) lightroom tez ma specyficzny sposob ladowania zdjec, chcialem go nawet kupic bo nie wiem czemu ubzduralo mi sie ze kosztuje 100 czy 150 zl ale juz sprawdzilem cene i wiem ze go nie chce naprawde DPP jak narazie najbardziej mi lezy a zdjecie juz ladnie wywolane mozna do woli molestowac w PSie...

nawiazujac do mojego wczesniejszego postu o wywrotkach DPP to wyglada to tak ze obrabiam zdjecie szybko skaczac po opcjach i baaardzo ale to bardzo operujac zoom/oddal itd. i w pewnym momencie wyskakuje mi z opcji edycji RAW do ogolnego podgladu katalogu i znow musze wskoczyc w dany obrazek zeby zaczac go dalej piescic... cale szczescie program pamieta parametry...

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

a u mnie wywala i nie pamięta wczoraj tak obrobiłem ok 60fot i od nowa robota..

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów