Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: [er5] we are shit

Mieszany widok

er5
    Guest

Domyślnie [er5] we are shit

Witam

Zapraszam do oglądania i komentowania mojego nowego projektu fotograficznego.

http://rafal-szczepaniak.com/we_are_shit/

Większość zdjęć była robiona canonem 400D z kitowym obiektywem, a kilka powstało przy pomocy sony 717.

pozdrawiam

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Czyśbyś był studentem ASP? Fotki taki artystyczne, przemawiające z przekazem. Nie czuję się odpowiednią osobą do komentowania, dlatego nic więcej nie powiem[no może poza tym, że stronka fajna]
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

er5
    Guest

Domyślnie

Tak i nie. Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie jednoznacznie bo byłaby to nieprawda.

Nie do końca jestem pewien jak odczytać Twoją opinię - czy jest poważna czy ironiczna.

pozdrawiam

Domyślnie

juz raz pisalem napisze drugi raz SUPER !!!!!!! gratuluje i podziwiam !
    a o ASP chetnie ja sie dowiem bez ironii

Bywalec

Domyślnie

Klimatem trochę przypomina 99rooms, czy jak to tam. Mi się podoba.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez er5 Zobacz posta
    Witam
    Zapraszam do oglądania i komentowania mojego nowego projektu fotograficznego.
    http://rafal-szczepaniak.com/we_are_shit/
    [...]
    pozdrawiam
    Przyznaję, że projekt nie przypadł mi do gustu; począwszy od tytułu, który trąci "nieświeżym spleenem".

Chciałbym się jednak spytać, o przesłanie jakie miałby nieść: bo moje odczucie jest tylko takie, że modelka jest pracowicie charakteryzowana po to, by kojarzyć się (jako-tako) z "martwą naturą" z lewej strony. Jako-tako, bo gdyby tę lewą stronę zasłonić, to już nie bardzo wiadomo, z czym "osamotniona w swej ekspresji" modelka się kojarzy...

Pozdrawiam
    EOS - conditio sine Kwanon...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ja się w 100% zgadzam z opinią, którą dostałeś gdzieś na Usenecie: technika, warsztat, opanowanie grafiki - powala na kolana i powoduje opad szczęki. Natomiast treść... już nawet nie tyle szokuje czy wzbudza niesmak - bo w końcu teraz można zrobić kupę, ogrodzić płotem, wystawić tabliczkę "live performance" i ogłosić się artystą ;-). Bardziej nudzi. Dałbyś jeszcze jakieś sikanie na krzyż czy coś.. albo np. muchę na szpilce, najlepiej zabijaną live (to możesz odpowiedzieć Keekowi na grupie foto )

Dopiero zaczyna Awatar ghost00

Domyślnie

hm...chyba tylko ostatnia "para" mi sie spodobała,
    reszta jak dla mnie słaba(nie technicznie)..
    doszukujac sie analogi..mozna sie jej doszukac
    ..ale po co...
    niemamaparata

Początki nałogu
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

W!

A mi sie srednio podoba i wizualnie i technicznie oraz sam przekaz, jak chcesz wiazac modelke, aby to wygladalo na autentycznie poruszajace to musisz sie naprawde mocno postarac... Poza tym widzialem juz podobne, analogiczne projekty, nieco dla mnie bardziej dzialajace, chocby Coum Transmission z lat 70 i wielu innych artystow z Japoni pozniej.

Zdrowko i powodzenia

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

ja lubię tego typu projekty - połączenie wielu technik. chociaż sam projekt mi średnio leży. myślę że przekaz zrozumiałem, ale nie trafił on do mnie. technicznie jednak jest bdb.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów