Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: Troche nieuczciwe zagranie Adobe

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    A co do obrabiania RAW'ów po 30-40 latach to chyba trochę za późno, ja wszystko robię w RAW'ach odrazu wszystkie wywołuję do jpg'ów w najwyższej jakości a wybitne fotki do TIFF.
    A jednak! I to jest dla mnie właśnie informacja! Bo też się nad tym zastanawiałem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez miszaqq Zobacz posta
    moze czegos nie rozumiem, albo moze ty czegos nie rozumiesz, marudzisz ze ci darmowa wtyka 4.0 nie dziala pod CS2, ale czy przypadkiem nie dostales tej darmowej wtyki razem z ta testowa wersja CS3 ?
    Mądry Polak po szkodzie... A poza tym chciałem wskazać zjawisko i podobieństwo, jakie może wystąpić, więc dlaczego zaraz wyjeżdżasz mi że marudzę. Jeszcze chwilę to napiszesz mi że pieprzę... :-)
    Piszę o hipotetycznym problemie, który może wystąpić i jak się okazuje, nad którym jak napisał Janusz już myślą tęgie głowy, dlaczego już kilku z Was odbiera to jako marudzenie, panikowanie itd.
    Przecież jeśli uważasz, że Ciebie to nie dotyczy, albo masz to w d... - to nie musisz tego czytać. Sorry, mam ochotę poruszyć ten temat i o nim podyskutować, ale nie mam ochoty czytać, jak ktoś mi mówi że marudzę. :-/
    Ostatnio edytowane przez iREM ; 05-05-2007 o 19:41 Powód: Automerged Doublepost
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Uprawnienia umieszczania postów