Pokaż wyniki od 1 do 10 z 88

Wątek: canon 24-70 L ostrosć przy f 2,8 oceńcie

Widok wątkowy

hertzline
    Guest

Domyślnie

tak wiec opisuje rezultaty! szklo było razem z body na żytniej ustawili skalibrowali jednoi drugie i d.... było pewniejsze przed regulacjami, po powrocie juz wogole 24mm nie nadawało się do użytku. wywaliłem 400zł i mam kompletną kupe. Sprzedalem 24-70, sprzedałem body i kupiłem nowe. Takze zakupiłem 24-105 nowe i teraz mamzestaw nieomylny pod wzgledem AF az a szoku jestem ze canon tak potrafi strzelac celnie w sam punkt i to za kazdym razem. na 2400 fotek ktore już zrobiłem na imprezach nie doszukałem sie takiej na ktorej można by dostrzec FF lub BF. Co prawda ostrość mogłaby byc lepsza na tym 24-105 bo poprzedni 24-70 jak juz trafił to byl znacznie ostrzejszy ale pomysle nad noowym 24-70 za jakiiś miesiać i tez tak samo wybiiorę go z kilku nowych szt. Dziekuje wszystkim za uwage i pomoc, pozdrawiam Darek!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aha, nie polecam kalibracjii i regulacji, jeśli jakis sprzęt nie radzi sobie lub nie jest oostry to tylko do zyda z nim, jesli się myli to będzie się mylił, troche sprzętu canona w zyciu juz miałem i taka jest moja opinia, za tą kwotę 400zl miałbym na dokładkę do nowego szkła.
    Ostatnio edytowane przez hertzline ; 16-06-2007 o 17:01 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów