ostatnio trochę grzebałem w PSie .. no i wygrzebałemniektóre z narzędzi po prostu nie działają. może ktoś wie jak przwrócić ustawienia początkowe, lub dokładniej przywrócić dobre ustawienia gradientu?
ostatnio trochę grzebałem w PSie .. no i wygrzebałemniektóre z narzędzi po prostu nie działają. może ktoś wie jak przwrócić ustawienia początkowe, lub dokładniej przywrócić dobre ustawienia gradientu?
[OT] Jeśli chodzi o rozmieszczenie palet to np. możesz zrobić tak:
Window --> Workspace --> Reset Palette Locations
PS. Jak przywrócić ustawienia początkowe to nie wiem, bo nie miałem takiej potrzeby![]()
(korzystam z PS7)
Tutaj masz wszystkie ustawaienie gradientow.
Wybierz narzedzie które niewłaściwie działa i kliknij na nie w lewym narożniku ekranu prawym klawiszem myszki przytrzymując Ctrl. Do wyboru masz wówczas reset tylko wybranego narzędzia lub wszystkich.
Ostatnio edytowane przez D@niel ; 04-05-2007 o 02:19
późno już dzisiaj wiec nie będe sia bawił, ale jutro się za to wezmę. thx![]()
Podczas uruchamiania Photoshopa wystarczy przytrzymać klawisze Shift+Ctrl+Alt, a pojawi nam się komunikat z prośbą o potwierdzenie przywrócenia ustawień fabrycznych
Po tej operacji Photoshop będzie wyglądał jak nowy i nie będziesz musiał instalować na nowo.
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L