hmm.. a moze to puszka wychodzi taniej? ) a tak naprawde ktos Mi tez wciskal ze w Kicie sa gorsze egzemplarze. Z mojego punktu widzenia jednyna niekorzysc z Kita to to ze przy sprzedazy bedzie trudniej. Papier na KIT a nie osobno, Gwarancja na KIT (znaczy jedna ksiazeczka) no i KIT zapakowany jest w biale pudelko a nie tak jak normalnie. CHociaz powiem ze pojawily sie 2 wersje KITA.. Jedno to w mniejszym pudelku -aparat pakowany do glownego pudelka, KIT pakowany w male pudelko biale razem z ladowarkami kablami itd. Druga wersja to ogromne pudelko czerowno czarne gdzie podobno obiektyw jest w normalnym Niekitowym pudelku za to body ma oddzielne pudelko biale. Widzialem i jedno i drugie. Mam te mniejsze bo nie zalezalo mi na oddzielnych pudlach a 24-105 jest na tyle uniwersalny ze nie zamierzam odsprzedawac.

Acha. Zbyscie sie nie dali nabrac na laczone zestawy! Mnie np w Dfoto w Kraku zaproponowano ze poniewaz z jednego zestawu sprzedali body a z drugiego szklo, ze moga mi zmontowac zestaw KIT z dwoch roznych. Naklejka na pudle KITA ktora trzeba wyslac przy cashbacku zawiera numer obiektywu jak i body z zestawu. Jakakolwiek podmiana obiektywow czy body doprowadzi do niezgodnosci i trudnejszej metody uzyskania zwrotu, i dodatkowo trzeba by bylo oszukac. Nie ma sensu!