Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zestaw Eos Rebel XT

Dopiero zaczyna Awatar dejneks
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie Zestaw Eos Rebel XT

Witam!
    Chciałem Szanownych forumowiczów i forumowiczki poprosić o opinie na temat tego zestawu: http://www.bestpricecameras.com/prod...?prodid=557908 pozdrawiam z wrocławia M

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Znaczy ze nie opłaca sie kupować w tym sklepie?? Znajomy mi to sprawdzi bo mieszka w USA i prosiłem go kupno tego zestawu. Mnie jednak chodzi o opinie na temat tego zestawu a nie sklepu.

Domyślnie

Kaum zu glauben :-D

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

znaczy sie co??
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    rozumiem nikt mi opini na temat tego zestawu nie napisze ok
    Ostatnio edytowane przez dejneks ; 02-05-2007 o 22:10 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar CeErIOiKs
    Miasto
    Plock

Domyślnie

Brak szerokiego ( bleah ) ,stara pucha... ...i co ma oznaczac full size tripod ze 1:1 ?
    5D Mk II - C17-40 4 L / C EF 24-70 mm F2.8 L / C EF 70-200 F2.8 L / V Sherpa 600 / Lowepro CompuTrekker AW
    Panasonic DMC-LS80 / 2 x 2 GB SD
    Criodesign.pl - Crio Art Design

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dejneks Zobacz posta
    Znaczy ze nie opłaca sie kupować w tym sklepie?? Znajomy mi to sprawdzi bo mieszka w USA i prosiłem go kupno tego zestawu.
    Mnie jednak chodzi o opinie na temat tego zestawu a nie sklepu.
    Zestaw jest bezsensowny, 28-80 to stary kit od analogowych aparatów, cała reszta dodatków to bezwartościowe badziewie a sklep to oszuści (http://www.resellerratings.com/store...rice_Cameras_6) których Twój kolega nie sprawdzi to to jest wynajęty pokoik w jakimś slumsach który na 100% nie ma żadnego sklepu stacjonarnego.
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Szczerze to wygląda kiepsko z kilku powodów.
    1. Schodzący model body i kiepskie szkła
    2. Sprzedawca niewiarygodny, znany z naciągania, temat wałkowany był wiele razy na CB
    3. Długa oferta, z której w detalach nic nie wynika, typu czytnik kart, pojemnik na karty no i hit sezonu full size tripod co to znaczy.
    Wniosek:
    Spójrz na rzetelnych sprzedawców jak Adorama, Beach Camera czy Ritz Camera, jeśli koniecznie chcesz kupować w USA.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Uprawnienia umieszczania postów