Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Nie bijcie... mały kompakt do torebki...

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Ile kasy masz na to?
    Nie chodzi o kasę, to ma byc prezent - sami rozumiecie...
    Ja zaś nie chcę się potem męczyć z wyostrzaniem, odzumianiem itp...

Generalnie chcę wydać od500 do 1500 PLN.

Dzięki za ditychczasowe notki.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez pazurek Zobacz posta
    z tych trzech to podejrzewam ze Fuji, pewno jakies 6500 czy cos podobnego, ale to sa hiperzoomy juz, wszystko zalezy jak duza torebke ma Twoja zona

nowe kompakty canona sa calkiem niezle, "torebkowe" ixusy z IS, jakies powershoty 570 z digic III i IS.
    Pazur - to torebka a nie plecak Z tego co pamiętam z tych testów to coś małego było - właśnie jakieś Ixusowate Coś takiego potrzebuję, Panasonic mi się podoba - ma 10 x zoom optyczny, ale nie wiem jak z szumami.

To ma być coś małego, czyli takie Fuji S5600 jest za duże, chciałem kupić Canona S3 ale też za duży.... Jeeeeery czy ONE wszystkie TAK mają?

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Jak wyzej - IXUS 850IS. I ladny, i torebkowy, i ladne fotki robi, i stabilizacje ma wiec procent "udanych" zdjec wiekszy (szczegolnie domowo imprezowych jak i na wiekszym zoomie).
    No to popatrzę na tego ixusika... w testach jednak był niżej 2 lub 3 cie miejsce, ale ma WIZJER !!!! A to dla mnie WAŻNE!
    Ostatnio edytowane przez b'Art ; 04-05-2007 o 21:53 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów