Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [Łódź] Międzynarodowy Festiwal Fotografii 2007 17-27.V

Początki nałogu Awatar Saurus
    Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie [Łódź] Międzynarodowy Festiwal Fotografii 2007 17-27.V

http://www.fotofestiwal.com/2007/index.php

Ja zamierzam się wybrać na pewno na jakieś warsztaty i prawdopodobnie wykłady ale tematów tych drugich jeszcze nie przeglądałem. Szkoda że Canon też takich rzeczy nie organizuje
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
    "Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart

Galeria WWW

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Trzeba się będzie na to przejść jak widzę.
    FOTOINKWIZYTOR

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Saurus Zobacz posta
    Szkoda że Canon też takich rzeczy nie organizuje
    Podejscie Canon Polska mozna skrocic w zdaniach:
    - "a po co?"
    - "Panie! My tu kserokopiarki mamy dla powaznych firm a nie jakies foto dla amatorow pstrykania"

Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Niezłe zainteresowanie warsztatami... dzisiaj dopiero ruszyły zapisy, wszedłem przed chwilą na stronę żeby zapisać się na 2 wybrane a prawie wszędzie wszystkie miejsca zajęte... mam nadzieję że zwolni się jakieś miejsce bo ktoś zrezygnuje :/
    Saurus

Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"

Galeria WWW

Miasto
    okolice Łodzi

Domyślnie

Na jedne warsztaty udało mi się dostać - na fotoreportaż. Bardzo ciekawy wykład i wiele świetnych zdjęć dla przykładu, potem 4 godziny na wypad w miasto z aparatem i na końcu prezentacja, przynajmniej jeśli ktoś miał cyfrówkę (jeden nawet zdążył kliszę wywołać i zeskanować, ja nie ).
    Wczoraj byłem na wykładzie o fotografii portetowej, również bardzo ciekawy, pod koniec była okazja jeszcze trochę pogadać, pokazać kilka fotek i dostać wskazówki Ogólnie super, ale to jeszcze nie koniec festiwalu.
    Ktoś z forum był?
    Saurus

Galeria WWW

Uprawnienia umieszczania postów