Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Przedłużenie gwarancji 350D na 3 lata - warto?

Coś już napisał

Domyślnie

Czyli jak bym u nich kupił i potem zrzucił z mostu EOS 1D Mark III z obiektywem EF 1200mm to mi wszystko dadzą nowe? Fajnie. Jak bym kiedyś kupował jakiś sprzęt i zobaczę, że jest brudna matówka, albo, że jest za dużo kurzu na matrycy i nie będzie mi się chciało czyścić to zrzucę z mostu
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No i oczywiście wynajmę kogoś, żeby mnie popchnął, a "przypadkowy" przechodzień wszystko nagra i dostanę nowy sprzęcior nie wierzę! Są gdzieś w internecie warunki tej gwarancji?
    Ostatnio edytowane przez Canon EOS System ; 05-05-2007 o 23:26 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar Woodart
    Miasto
    Chicago

Domyślnie

Mam 350D 2 lata (sporadycznie pstrykam) jak na razie wszystko gra. Gwarancja na 3 lata (bestbuy) Laptopa za to psuje notorycznie, przeciolem kabel, uszkodzilem uszkodzone wejscie na karty pamieci, bateria slaba, jack od ladowarki sie spalil - probowalem kabelki poskrecac, to i wejscie sie popalilo. Przyslali nowe ladowarki, ale za 3 razem dopiero odpowiednia - musze sprzedac te od innych laptopow
    Wroce do Polski, jak beda tam tkie gwarancje. I obiektywy wymienialem -powod - niepodoba mi sie.
    rebel xt + kit;C 28-105 1:3,5,4,5 usmII;C 100-300 1:4,5-5,6; kenko pierścienie pośrednie; 420ex; sherpa 600; Tyskie 0,5l

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów