Tak
Nie
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Zresztą być może ktoś na forum już go widział bo jak robiłem zdjęcia w Łazienkach podszedł do mnie jeden fotoamator i pytał co to za Canon bez numerka" - no to szeregiem, przyznawać się kto ostatnimi czasy był w Łazienkach i widział Canona bez numerka - migiem !!! i sample proszę!
CANON...
Ostatnio edytowane przez Canion ; 15-09-2008 o 17:27
zapowiada się równie ciekawie co nieprawdopodobnie..... już widzę te super jasne stałki na allegro po 200 zł ;D
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Twoja wypowiedź merytorycznie jest na poziomie horoskopu.
P.S
A ja mam na biurku 3 nowe puszki od Canona z czego na pewno żadna teraz się nie pokaże, choć jedna być może i nawet prawdopodobnie kogoś to ucieszy. Jedną z nich robiłem zdjęcia w Łazienkach i jak się odlewałem z mostku to spadła mi z szyi i wpadła do wody. Być może jeszcze tam leży na dnie więc jest szansa poznania nowości tuż przed oficjalną premierą jak ktoś lubi nurkować.![]()