Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 354 z 393 PierwszyPierwszy ... 254304344352353354355356364 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 531 do 3 540 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Na koniec się okaże, że to body analogowe. Wielki powrót po latach. I dopiero nam gacie opadną
    To by miało sens EOS 1X z wyświetlaczem na tylnej ściance jak w 300X
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miklo Zobacz posta
    Na koniec się okaże, że to body analogowe. Wielki powrót po latach. I dopiero nam gacie opadną
    Znaczy się EOS 5 MarkII

Tak serio to mnie ciekawi jak cenowo ten nowy sprzęt usytuują. Poniżej D700 czy nie.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Podoba mi się ten pomysł z analogiem. Wreszcie jakiś powiew świeżości w tym już trochę zatęchłym wątku
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Tak serio to mnie ciekawi jak cenowo ten nowy sprzęt usytuują. Poniżej D700 czy nie.
    a ostatnio D700 mocno spadł z ceną , za 6700 można go mieć a 1,5 miesiąca temu był po 8k. coś nie wydaj mi się, żeby C 5DII był wyraźnie tańszy.
    pozdrawiam Krzysiek

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta

bardzo ładnie nałożone - pisałem już że wydaje mi sie ze szkło jest większe (średnica)... ale nikt nie podjął..

Pewnie większość ominęła...
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    dlaczego ominęła przecież była dyskusja że to może być 24-105 F2.8 IS lub 24-70 F2.8 IS

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Nikon jest tu wzorem godnym do naśladowania.
    masz na mysli ergonomie czy matrycę ;-)
    Ani to, ani to
    Guzikologia Nikona jest dziwna, matryca... Tez wiadomo

Chodzi mi o te wszystkie drobne detale. Jesli auto iso to z mozliwoscia doglebnej jego konfiguracji. Intervalometr w puszce a nie druciarstwo z chora cena (powinni doplacac za jego uzywanie i dzwiganie). Poziomica. Jesli jest LV to i AF w LV a nie dziwne protezy mimo ze Digic ten sam co w kompakcie i to ma. Nie tylko mozliwosc zapisania ustawien ale i mozliwosc nadania im nazwy. Nie tylko mozliwosc tworzenia folderow na karcie ale i zmiana stalej czesci nazwy dla tych fot. Manual dla wbudowanej lampy (normalna wspolpraca z fotocelami). Sterowanie wbudowana lampa zewnetrznymi. Normalne przyblokowanie czasu w Av przy foceniu z lampa. Odwrocenie roli kolek. Ustawienie strefy czasowej dla zegarka (ktos kto duzo sie przemieszcza po swiecie napewno to doceni). Uszczelki

Wiekszosc wydaje sie zbednymi *******ami (skoro LV jest zbedne dla niektorych ;D). Ale to wlasnie dbalosc o detale swiadczy o klasie i podejsciu do tematu. Nie sztuka odbebnic megapixele, Sony ostatno dowalilo. Sztuka wyszukac te wszystkie drobne usprawnienia ktore pomagaja w uzytkowaniu sprzetu.
    ...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ani to, ani to
    Guzikologia Nikona jest dziwna, matryca... Tez wiadomo

Chodzi mi o te wszystkie drobne detale. Jesli auto iso to z mozliwoscia doglebnej jego konfiguracji. Intervalometr w puszce a nie druciarstwo z chora cena (powinni doplacac za jego uzywanie i dzwiganie). Poziomica. Jesli jest LV to i AF w LV a nie dziwne protezy mimo ze Digic ten sam co w kompakcie i to ma. Nie tylko mozliwosc zapisania ustawien ale i mozliwosc nadania im nazwy. Nie tylko mozliwosc tworzenia folderow na karcie ale i zmiana stalej czesci nazwy dla tych fot. Manual dla wbudowanej lampy (normalna wspolpraca z fotocelami). Sterowanie wbudowana lampa zewnetrznymi. Normalne przyblokowanie czasu w Av przy foceniu z lampa. Odwrocenie roli kolek. Ustawienie strefy czasowej dla zegarka (ktos kto duzo sie przemieszcza po swiecie napewno to doceni). Uszczelki

Wiekszosc wydaje sie zbednymi *******ami (skoro LV jest zbedne dla niektorych ;D). Ale to wlasnie dbalosc o detale swiadczy o klasie i podejsciu do tematu. Nie sztuka odbebnic megapixele, Sony ostatno dowalilo. Sztuka wyszukac te wszystkie drobne usprawnienia ktore pomagaja w uzytkowaniu sprzetu.
    Chcesz po prostu powiedzieć, że Nikon jest firmą szczególarską jak inspektor Przygoda w jednym polskim filmie?

Domyślnie

bardzo ładnie nałożone - pisałem już że wydaje mi sie ze szkło jest większe (średnica)... ale nikt nie podjął..
    Cytat Zamieszczone przez myst Zobacz posta
    tak troszkę prowokacyjnie napisałem a teraz znam prawdę

Chodzi mi o te wszystkie drobne detale.
    w przeciwieństwie do detali niedrobnych ;-)

Jesli auto iso to z mozliwoscia doglebnej jego konfiguracji. Intervalometr w puszce a nie druciarstwo z chora cena (powinni doplacac za jego uzywanie i dzwiganie). Poziomica. Jesli jest LV to i AF w LV a nie dziwne protezy mimo ze Digic ten sam co w kompakcie i to ma. Nie tylko mozliwosc zapisania ustawien ale i mozliwosc nadania im nazwy. Nie tylko mozliwosc tworzenia folderow na karcie ale i zmiana stalej czesci nazwy dla tych fot. Manual dla wbudowanej lampy (normalna wspolpraca z fotocelami). Sterowanie wbudowana lampa zewnetrznymi. Normalne przyblokowanie czasu w Av przy foceniu z lampa. Odwrocenie roli kolek. Ustawienie strefy czasowej dla zegarka (ktos kto duzo sie przemieszcza po swiecie napewno to doceni). Uszczelki

to byłoby bardzo fajne nawet w starym 5d - tylko jaką cene by za to dowalili?
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kuchatek Zobacz posta
    ani to, ani to
    guzikologia nikona jest dziwna, matryca... Tez wiadomo :d

chodzi mi o te wszystkie drobne detale. Jesli auto iso to z mozliwoscia doglebnej jego konfiguracji. Intervalometr w puszce a nie druciarstwo z chora cena (powinni doplacac za jego uzywanie i dzwiganie). Poziomica. Jesli jest lv to i af w lv a nie dziwne protezy mimo ze digic ten sam co w kompakcie i to ma. Nie tylko mozliwosc zapisania ustawien ale i mozliwosc nadania im nazwy. Nie tylko mozliwosc tworzenia folderow na karcie ale i zmiana stalej czesci nazwy dla tych fot. Manual dla wbudowanej lampy (normalna wspolpraca z fotocelami). Sterowanie wbudowana lampa zewnetrznymi. Normalne przyblokowanie czasu w av przy foceniu z lampa. Odwrocenie roli kolek. Ustawienie strefy czasowej dla zegarka (ktos kto duzo sie przemieszcza po swiecie napewno to doceni). Uszczelki :d

wiekszosc wydaje sie zbednymi *******ami (skoro lv jest zbedne dla niektorych ;d). Ale to wlasnie dbalosc o detale swiadczy o klasie i podejsciu do tematu. Nie sztuka odbebnic megapixele, sony ostatno dowalilo. Sztuka wyszukac te wszystkie drobne usprawnienia ktore pomagaja w uzytkowaniu sprzetu.
    qft

...
    www albo tez flickr

Strona 354 z 393 PierwszyPierwszy ... 254304344352353354355356364 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów