Tak
Nie
Tam na dole po prostu będzie jakieś hasło reklamowe chyba. Sądząc po umiejscowieniu zamazanego obszaru, raczej za wysoko na grip, czy jakieś inne wodotryski.
Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200
Prawie 4000 postów gdybania i wnioski są następujące C wprowadzi na rynek (kiedy?) puszkę która położy na łopatki (wszystkim przegoni) smarka3, w cenie do 10k czy ten wątek ma sens!? Odnośnie kilku osób które biorą w nim czynny udział miałem zdanie iż są inteligentni, po przeczytaniu ostatnich kilku stron... Nie chcę tu nikogo urazić, mam jednak pytanie; wielu z nas jest ciekawych co z następcą "5" ale ciekawość to jedno a takie pisanie bzdur to drugie, może zmienić temat na : "Mój koncert życzeń". Poczekajmy na to co "przyniesie życie" bo to trosze jak "Kicz projekt...Wielcy prorocy" piszę to z całym należnym szacunkiem! jednak wątek stracił sens, bo jak na daną chwile, to "nasz" system a dokładnie jego małketing ma NAS gdzieś! Amen.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Rozumiem, że to pytanie retoryczne, mimo wszystko:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Amen
"Amen (z hebr. אמן amen - "na pewno", "wierność", )..."
"... W obu przypadkach oznacza żywe potwierdzenie."
"...Nie całkiem jasny jest fragment Iz 65,16, w którym zostało użyte wyrażenie "Bóg Amen" - począwszy od Septuaginty, tłumaczy się ten fragment najczęściej wyrażeniem "prawdziwy Bóg" lub "wierny Bóg".
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
... a ja wam mówię ,że ten zwiastun oznacza zwiększenie produkcji 5D
masz na mysli ergonomie czy matrycę ;-)
ja właśnie tak robie - dlatego udaje mi sie w miare szybko przebić przez nowe strony..
ciekawe kto omija moje posty
mój szef z Austri skrót LOT rozwija: Late Or Tomorrow
bardzo ładnie nałożone - pisałem już że wydaje mi sie ze szkło jest większe (średnica)... ale nikt nie podjął..
Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!![]()
sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana![]()
dwa lata z lustrem, a update'u brak...
Na koniec się okaże, że to body analogowe. Wielki powrót po latach. I dopiero nam gacie opadną![]()