Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 353 z 393 PierwszyPierwszy ... 253303343351352353354355363 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 521 do 3 530 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Domyślnie

Nałożone 5d i nowe D jak widać napis EOS w całkiem innym miejscu. Poza tym obudowa się nie wiele rózni praktycznie identyczna prócz zaokrąglenia przy spuście i bardziej ostre wzgórze mocowania lampy

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tam na dole po prostu będzie jakieś hasło reklamowe chyba. Sądząc po umiejscowieniu zamazanego obszaru, raczej za wysoko na grip, czy jakieś inne wodotryski.
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Prawie 4000 postów gdybania i wnioski są następujące C wprowadzi na rynek (kiedy?) puszkę która położy na łopatki (wszystkim przegoni) smarka3, w cenie do 10k czy ten wątek ma sens!? Odnośnie kilku osób które biorą w nim czynny udział miałem zdanie iż są inteligentni, po przeczytaniu ostatnich kilku stron... Nie chcę tu nikogo urazić, mam jednak pytanie; wielu z nas jest ciekawych co z następcą "5" ale ciekawość to jedno a takie pisanie bzdur to drugie, może zmienić temat na : "Mój koncert życzeń". Poczekajmy na to co "przyniesie życie" bo to trosze jak "Kicz projekt...Wielcy prorocy" piszę to z całym należnym szacunkiem! jednak wątek stracił sens, bo jak na daną chwile, to "nasz" system a dokładnie jego małketing ma NAS gdzieś! Amen.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    jak na daną chwile, to "nasz" system a dokładnie jego małketing ma NAS gdzieś! Amen.
    Czy wiesz, co znaczy użyte przez Ciebie słowo "Amen"?
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Czy wiesz, co znaczy użyte przez Ciebie słowo "Amen"?
    Rozumiem, że to pytanie retoryczne, mimo wszystko:
    http://pl.wikipedia.org/wiki/Amen
    "Amen (z hebr. אמן amen - "na pewno", "wierność", )..."
    "... W obu przypadkach oznacza żywe potwierdzenie."
    "...Nie całkiem jasny jest fragment Iz 65,16, w którym zostało użyte wyrażenie "Bóg Amen" - począwszy od Septuaginty, tłumaczy się ten fragment najczęściej wyrażeniem "prawdziwy Bóg" lub "wierny Bóg".

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez unicorn78 Zobacz posta
    Rozumiem, że to pytanie retoryczne [...]
    Tłumaczenie jest następujące: "Niech tak się stanie". Więc lepiej, niech się tak nie stanie
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Bywalec Awatar unicorn78
    Miasto
    Pabianice, Cambridge

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Tłumaczenie jest następujące: "Niech tak się stanie". Więc lepiej, niech się tak nie stanie
    Jestem tego samego zdania;-), jednak od dłuższego czasu... jest jak widać.

Co do samego "Amen", w innym miejscu tamtej wypowiedzi widziałem jego znaczenie

Bywalec
    Miasto
    Koziegłowy

Domyślnie

... a ja wam mówię ,że ten zwiastun oznacza zwiększenie produkcji 5D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK Zobacz posta
    Nikon jest tu wzorem godnym do naśladowania.
    masz na mysli ergonomie czy matrycę ;-)

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A może rób tak jak ja; czytaj posty tylko tych, których znasz, cenisz ich wiedzę i interesują Cię ich przewidywania. Resztę zwyczajnie omijaj, jak powiedzmy reklamę podpasek. BTW, coś czerwonego Ci wyrosło
    ja właśnie tak robie - dlatego udaje mi sie w miare szybko przebić przez nowe strony..
    ciekawe kto omija moje posty

Cytat Zamieszczone przez Krzychu Zobacz posta
    Bleeee, najgorsza linią którą można tam polecieć, no i masz szansę na celników trafić spowrotem...
    mój szef z Austri skrót LOT rozwija: Late Or Tomorrow

Cytat Zamieszczone przez Laminat Zobacz posta

Nałożone 5d i nowe D jak widać napis EOS w całkiem innym miejscu. Poza tym obudowa się nie wiele rózni praktycznie identyczna prócz zaokrąglenia przy spuście i bardziej ostre wzgórze mocowania lampy
    bardzo ładnie nałożone - pisałem już że wydaje mi sie ze szkło jest większe (średnica)... ale nikt nie podjął..
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Uzależniony Awatar miklo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na koniec się okaże, że to body analogowe. Wielki powrót po latach. I dopiero nam gacie opadną

Strona 353 z 393 PierwszyPierwszy ... 253303343351352353354355363 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów