Zobacz wyniki ankiety: Czy następca 5D ma szansę pokazać się w Sierpniu/tym roku ?

Głosujących
730. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 333 z 393 PierwszyPierwszy ... 233283323331332333334335343383 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 321 do 3 330 z 3929

Wątek: 5D i co dalej... ?

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Laminat Zobacz posta
    mowa o 5D EOS

Czy możesz podać namiary bo takie ceny to chyba w ERZE

na ceneo od 5199zł

na allegro od 5299 (dwóch wyjątków nie liczę za 4795 bo to Tani Import Pieszy)
    odejmij sobie VAT i będzie nawet za mniej niż 4700. nie każdy może - akurat Kubaman tak
    Ostatnio edytowane przez schabu ; 10-09-2008 o 11:56
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

BTW, jak myślicie, jest szansa na flash ? Wiem, że usunięcie flasha z 5D miało zwiększyć jego szczelność, ale Nikoś D700 ma i jakoś nic mu się nie dzieje. Czasem to maleństwo pomagało (doświadczenie z 20D).
    Uszczelnianie piątki? Nie jest uszczelniona,kukułka nic tu nie zmieniała.Brak lampy wynika z duzego pryzmatu pentagonalnego. Z lampką to juz bylaby wieżyczka. BTW. to mi jej nigdy nie było zal.Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez schabu Zobacz posta
    odejmij sobie VAT i będzie nawet za mniej niż 4700. nie każdy może - akurat Kubaman tak
    No to piszcie poprawnie ceny się pisze brutto bo inaczej to można powiedzieć że 5D można mieć za darmo. Bo mam taką możliwość buaaaaaaa

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Czy mi sie wydaje, czy dzisiaj Ksiezyc mocniej swieci na nowa puszke?
    Też mi się wydaje, że wcześniej nie było widać napisu Canon na kominie (ale może na innym monitorze oglądałem).
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Pełne uzależnienie Awatar mate00sh
    Miasto
    Warszawa & Mysiadło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Czy mi sie wydaje, czy dzisiaj Ksiezyc mocniej swieci na nowa puszke?
    Odsłania się - patrzcie tu na zrzut ekranu. Nie widać napisu Canon ani obrysu obiektywu.
    "Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston

Uzależniony Awatar habakuk
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mate00sh Zobacz posta
    Też mi się wydaje, że wcześniej nie było widać napisu Canon na kominie (ale może na innym monitorze oglądałem).

heh, no faktycznie. może każdego dnia będzie się odsłaniał mocniej. i tak do marca

Bywalec Awatar Poohutch
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zaraz, zaraz, ale na którymś z bannerków nie było pokrętła, a tu jest. Rozumiem więc, że ten z księżyca to niższa półka a ten bez pokrętła to ten wyższy. Tylko że qurcze obydwa bannery ze sobą nie korespondują i tak jakby każdy z tych aparatów miał byc "the one".
    Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
    Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Poohutch Zobacz posta
    Zaraz, zaraz, ale na którymś z bannerków nie było pokrętła, a tu jest. Rozumiem więc, że ten z księżyca to niższa półka a ten bez pokrętła to ten wyższy. Tylko że qurcze obydwa bannery ze sobą nie korespondują i tak jakby każdy z tych aparatów miał byc "the one".
    Wszystko się zgadza. Wczoraj nie było napisu Canon na kiosku a dziś już jest. Dziś nie ma kółka a jutro....
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar SebaWolf
    Miasto
    Warszawa/Mława

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Poohutch Zobacz posta
    to musi byc jakas super wysoka półka bo nie miał ani pokrętła ani przycisków ani sanek na lampe

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Laminat Zobacz posta
    No to piszcie poprawnie ceny się pisze brutto bo inaczej to można powiedzieć że 5D można mieć za darmo. Bo mam taką możliwość buaaaaaaa
    widzę, że wypowiedziałem się podczas gdy mnie nie było..

Sklepu nie znam. Znajomy Adama dopiero co kupił na euro gwarancji za 4700. Brutto. Rozmawialiśmy kilka dni temu.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 333 z 393 PierwszyPierwszy ... 233283323331332333334335343383 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów