Tak
Nie
A gdzie Canon ? ;-) Czy my sie w końcu doczekamy ???
Pozdrowki
P
EOS 5D | EOS 30+BP-300 | 17-40/4.0L | 24-105IS/4.0L | 50/1.8 | 85/1.8 | 90-300/4.5-5.6 | 420EX
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Teraz widać jak na dłoni, że wypuszczenie Ds-a w tej postaci w jakiej zrobił to Canon w zeszłym roku było marketingowym majstersztykiem. W sumie technologicznie/kosztowo nic się nie wysilili, a wciąż konkurencji zero. Ja wiem że dla wielu jest to mało pocieszające i pewnie mają dużo racji w tym, że Canon leci sobie w kulki. No ale jak widać wiedzą co robią.
Kapitan Wagner
panuje tu ogólna wolna amerykanka, jednak o Alfie to już tutaj gadać nie będziemy. Chyba że ja Canon kupi. Poleciało.
ja kupilem ostatnio 5taka za 4keniewie smiganego... w idealnym stanie
![]()
za 4700 są do kupienia nówki