Tak
Nie
A tu chwalili prawie bez wyjątku: http://www.engadget.com/2008/09/08/n...eview-roundup/ - ciekawe...
EOS - conditio sine Kwanon...
też jestem zdziwiony, przecie poza ceną to idealna puszka. OK, jest banding, ale to z pewnością sprawa do wyeliminowania nowszym softem skoro w D3 tego nie ma. Za to wedle np fotopolis lepszy AF, mniejsze szumy..
Zadziwiające jest jednak, ze mimo takiego bandingu nie ma ogólno forumowej rozpaczy i narzekań. Może faktycznie tych puszek sprzedaje się tak mało?
Mam nadzieję, że jak sobie kupię (jeśli C da ciała z 5dmk2) to nie będę testerem dla Nikoniarzy.. to by było wyjątkowo perfidne![]()
No ale pewnie ta cena jest główną przyczyną takiego stanu rzeczy. Do tego wewnętrzna konkurencja w postaci dużo tańszego D300 i niewiele droższego D3 też robi swoje. Co do idealności to ta puszka ma dwie zasadnicze wady: matrycę/procek/oprogramowanie (?? - tego nie wiem) i mocowanie szkieł.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 09-09-2008 o 14:31
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner